Український Монреаль
-
Вони почали ляпати до 02/25 з якоїсь дати Ті хто до - норм строк
-
У мене до 26. Взагалі не зрозуміло, чим вони керуються.
-
У мене кінцева дата картки співпадає з ворк пермітом.
-
Є невеличка підроботка в фотостудіі, у приємного чоловіка. Він шукає людину яка вміє працювати з фотошопом. На 2 дня у тиждень (підработка) в ідеалі з досвідом роботи по відновленню старих фото, але він готовий тому навчити. Скіки платить- по результатам співбесіди. Мова - в ідеалі французька, на крайній випадок англійська (сам чоловік більше франкофон) але як я зрозумів він готовий взяти і з не ідеальною французькою. Всі питання - по фото контактам тут. Мені не писати. Тел: (514) 341-1101 centrejaponais143.fotosource.com
-
Це ваша перша картка і день народження у вас в лютому?
-
Чи можна скасувати заявку на SIN, яка вже подана онлайн і прийти натомість в центр Service Canada? Хтось робив так?
-
Це треба питати в магазинах. Є така позика Accord D через Desjardins. Колись брала річ в кредит на 12 міс безпосередньо в магазині, то було без відсотків. Але це в магазині кажуть, чи є дана опція. Бо якщо самі візьмете це фінансування онлайн, або через касу Дежарден, то буде з відсотками.
-
Доброго всім. може є хтось їде з Монреаль в Україну. допоможіть терміново передати документ
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, скільки часу зазвичай чекають на SIN, якщо подати онлайн?
-
Обидві мови чи одна з них?
-
скільки в місяць?