Український Монреаль
-
Не чипайте катів! 😂
-
Бля забув про котів
-
Просто відразу вбивати та смажити їх дітей
-
Ішов Хома своїм садочком, аж зирк, під молодим дубочком, простягся заяць, тай лежить гарненько в холодочку спить. Побіг Хома мерщій до хати, щєй здалека почав гукати. Гей жінко, гой! Дровєць збирай! Та піч скоріше затопляй! Бо будем зараз зайця мати, ось побіжу щоб його спіймати! Побіг Хома, а зайця вже давно нема. Казав би я тобі козачє, куй залізо поки горяче. Це вірш який ми ще в дитячому садку вивчили. Спробуйте його в інтернеті знайти? Не знайдете! Тому що це в пам'яті, з детинства, а не в інтернеті. Я хоча і с рускомовної України родом, та дитинство моє було у родянському союзі, але ж українській мові ми навчалися, і ніхто мені іншого недоведе.
-
Тількі не Мут. 😩
-
Є там люди які проти ....., та підтримують Україну. І якщо то людина з тієї країни та спілкується тою мовою, не треба ії тілкі за це вже ненавидити.
-
Зараз є в аудіо форматі. Це комічний образ української сім‘ї
-
Якщо хтось чаівник і може помножити тиждень на два по часі, звісно почитаю
-
Так!!! Люди це просто забувають(
-
То повість пана Нечуй Левицького 1879 року. Почитайте. Peace and love вам💕
-
Він і до цього кожного року у Львів їздив на західфест, тримав український прапор, завжди мав чітку позицію і по Криму і по Донбасу) не знаю які до нього можуть бути претензії)
-
Йой. А що вам не зрозуміло в натяку що я не жив в Україні 25 років(насправді 27). Мабуть те що освіта вже відбувалась тут.
-
Йой! То літературний вираз. Сім‘я де всі один з одним сперечаються. Так і в цьому чаті.
-
Мити руки намагався, не допомогло. 😂😂😂
-
Це вже до лікарів питання
-
О то добре, бо далі читав, аж долоні свербіли! 🤪
-
Не розумію. Поясніть ніби пояснюєте людині яка не жила в Україні 25 років
-
Кайдашева сім‘я 😅
-
Він може. Я знаю. 😂