Український Монреаль
-
Для мене теж збочення Нащо там кетчуп? Воно має бути грейві залите
-
Ківі,ябко,мʼята і вода Випиваєш і -10 років в паспорт одразу 👌🏻
-
Я як бачу їжу то завжди прикидую шо я з неї отримую і як «мішок» буде працювати
-
Вот взагалі не дивно шо тут більшість такі нездорові виглядають
-
тут таке діло... пафос це зовсім не ознака якості. самі смачні шашлики в житті я їв в маленькій забігаловці на оптовому ринку. там такий мангальщик був - мама рідна. на вихідних в нього вся діаспора шашлики на винос брала. самий смачний фо бо і нєми в своєму житті я їв у малюсенькій вєтнамській кафешці знову ж таки на ринку. там взагалі замовлення робив за допомогою жестів і фоток у меню. бо я в'єтнамською не володію. також як і вони нашою. саму смачну піцу - на Мангеттені у забігалівці на два столика, в якій даже каву не варили. бо каву варили поруч. так що пафос то зовсім не ознака якості.
-
Я тут по роботі буваю в ресторанах в центрі, благо за рахунок компанії 🙈 деякі є ресторанами суто за рахунок вайбу, виду, і інтерʼєру )) але з дуже посередньою кухнею , а іноді із поганим обслуговуванням ) але є і багато супер смачних)
-
1 похід і нафік
-
Ну в мене ще в україні був досвід з павфосним ресто італійським. А на смак піцца трохи краще за шкільну столовку. При кості в 6-8 баксів році в 2015.
-
7 місяців вівсянка на сніданок,тільки ягоди міняю
-
Та я теж балуваний і багато речей доводиться пробувати самому
-
Знов таки спірно. Готувати за тиждень - ок якщо людина має досвід. Навіть мак не випускає за тиждень чи 2 на кухню без досвіду.
-
Чесно,максимально здорово тут харчуюся і максимально готую сам бо їжа тут то моя особиста трагедія
-
Ви наче ніколи джанкфуж в ресті не їли.