Український Монреаль
-
Я тут по роботі буваю в ресторанах в центрі, благо за рахунок компанії 🙈 деякі є ресторанами суто за рахунок вайбу, виду, і інтерʼєру )) але з дуже посередньою кухнею , а іноді із поганим обслуговуванням ) але є і багато супер смачних)
-
1 похід і нафік
-
Ну в мене ще в україні був досвід з павфосним ресто італійським. А на смак піцца трохи краще за шкільну столовку. При кості в 6-8 баксів році в 2015.
-
7 місяців вівсянка на сніданок,тільки ягоди міняю
-
Та я теж балуваний і багато речей доводиться пробувати самому
-
Знов таки спірно. Готувати за тиждень - ок якщо людина має досвід. Навіть мак не випускає за тиждень чи 2 на кухню без досвіду.
-
Чесно,максимально здорово тут харчуюся і максимально готую сам бо їжа тут то моя особиста трагедія
-
Ви наче ніколи джанкфуж в ресті не їли.
-
Чув шо в США їжа ше гірша ніж в Канаді,хоча уявити гіршу складно
-
Джанкфуд👌🏻
-
так. якщо для приготування страв з меню треба навчатись тиждень - то це фастфуд. якщо роки - гастро-ресторан. плюс повар у фастфуді за годину приготує на 50 гостей, то в ресторані на 10(умовно). і отримає вдвічі більшу зп. звісно, ті умовні 10 повинні за це все заплатити ще й маржу зробити. тому у фастфуді поїсти коштує 20 доларів, а в ресторані 100+. я це все розумію. і що задачі в цих закладах різні, і що гості різні - теж розумію. я не дуже розумію як можна стерти між ними різницю. назвати фастфуд рестораном? але це ж не змінить його сутністі.
-
Єдиний податок що тут платить саме роботодавець це пенсійний. І те половина з нього подовина з робітника
-
Зарплата навіть 19/год по-факту є ~15.50
-
Фу. Копчений бекон зовсім не те. В ідеалі всеж гунчалє брати.
-
Там небагато
-
Платять 19 точно