Український Монреаль
-
Ой, так ми англійською спілкуємось?🤣 Не помітив. Вибачте. До речі, в українській також. Але, як ви дійсно правильно написали, ресторани бувають різні. Люди приїздять як туристи. Тому навряд чи їм буде цікавий саме фаст фуд. Думаю їм хотілося б недорогого, але, все ж таки, з місцевим колоритом. Можливо з французькою кухнею. Не ображайтесь, якщо це ваш улюблений ресторан. Не мав на увазі, що він поганий. Мав на увазі, що туристу могло б бути цікаве інше місце.
-
У мене тут так парочка друзів познайомилися... вона пішла у гей клуб музику слухати, а його туди по роботі відправили фотографувати шоу, то він вдягнув рожеву перуку і сукню аби не сильно виділятись у натовпі. Вже кілька років одружені😂
-
В англійській мові навіть аст фуд це ресторан якщо що. Тут вимоги до слова ресторан простіші. Так що можете лишити совдепівські стереотипи позаду
-
Я звичайно не експерт по місцевих закладах. Але від себе хочу порекомендувати це бюджетне місце, де можна спробувати відому місцеву страву Монреаля путін. Там дійсно дешево і смачно. Можете взяти путін та прогулятися у місцевому парку La Fontaine, місце знаходиться як раз біля нього
-
📣Запрошуємо ваших дітей від 7-12 років на ігровий та інтерактивний майстер-клас📣 👉 Приєднуйтесь до нас і ваші діти навчаться поводити себе в Інтернеті і дізнаються від професіоналів про тонкощі і лайфхаки 👈 У партнерстві з "Grandir sans frontières" ми допоможемо забезпечити найкращий захист для ваших дітей! Під час цієї активності кожна дитина отримає доступ до комп'ютера і через різні ігри дізнається про найкращі практики безпечного користування Інтернетом. Зареєструйтеся вже зараз і дайте вашим дітям інструменти для відповідального використання гаджетів! 🔗Реєструйтеся за посиланням: www.eventbrite.ca/e/prendre-le-control-cyberdependance-tickets-952839878727?aff=oddtdtcreator
-
-
Для любителів східної кухні - гідний варіант авганістанскої кухні Khyber Pass Restaurant. Я був здивований але реально смачно