Український Монреаль
-
Ще ні
-
youtu.be/XC3TYLCFtzI?si=gVZ2kUINI5UWFE5c
-
Ми в Українці гуляємо
-
Всім привіт, можливо комусь потрібна гривня ? Обміняю за діючим курсом на укр карту
-
Так… і запитання: для чого? Що в ʼхатіʼ такого, щоб в людини було бажання дотримуватись тих вимог? Якби ціна була набагато нижче ринкової, тоді ще було б зрозуміло. От чесно, не розумію що власнику додає що людина живе одна, а в парі не можна. Багато такого бачила щодо однокімнатних квартир в Британській Колумбії, тут ще до цього не зустрічала
-
Взагалі, з п'яти хат які я за ці роки орендував в Монреалі ця наліпша найкомфортніша, але прийшов мені час рухатися до Онтаріо, тому шукаю хто мене замінить. З мінусів тільки вимоги. За цю ціну та умови все нормально. Чому лендлорд ставить такі умови - тому що багато буває ненадійних та неадекватних. Чому саме чоловіка - йому відомо, відкрито він би не сказав, але відсіював би. Як прийнято у Європі та Півн. Америці - просто відсіювати, нічого не говорячи. Тож навіщо мені приховувати такі вимоги, а людям час втрачати?
-
Трабл тут взагалі в тому що це порушення закону. Подобається це комусь чи ні. Є той же Quebec’s Charter of Human Rights and Freedoms ле це прямо прописанно.
-
Якщо що я не в долі з господарем 😅 навіть не знайомі, просто цікаво де такі квартири здаються .. квартири мого рівня від 1700 зараз старт 🫣
-
Та я не про вас, а взагалі. Так, щодо відсіювання ви праві. Тут це не тільки про житло, а про все. За більше ніж два роки в Канаді мене тільки один раз запитали відкрито в розмові про мій вік, і це була украінка, яка шукала собі напарницю на роботу. Місцеві роблять це іншими способами. Я не про те, що краще а що гірше, а взагалі про факти
-
Квартира 3 1/2 за 900 дол окрема зі своєю пральнею і сушильною машиною це ринкова ціна? 😳 дю колєж звісно зажопє трохи.. але це точно не ринкова зараз.. може 8 років тому..
-
Звісно у всіх є свій рівень )головне щоб зарплати у нас ще йому відповідали., бо з цими цінами 🫣
-
Я так зрозумів що чим більший «сральник,стайня» тим більше вимог Нормальну буду оплатив і живеш як хочеш😁
-
А за де бре сексиста може і прилетіти колись😂
-
Оскільки було слово, ʼхатаʼ, я подумала, що це частина будинку з загальним туалетом. Якщо все окреме, то звичайно ціна хороша. А що означає квартира ʼмого рівняʼ? У вас якийсь свій рівень що відрізняється від інших?