Український Монреаль
-
Оскільки було слово, ʼхатаʼ, я подумала, що це частина будинку з загальним туалетом. Якщо все окреме, то звичайно ціна хороша. А що означає квартира ʼмого рівняʼ? У вас якийсь свій рівень що відрізняється від інших?
-
Де юре він звісно сексист.. а де факто просто власник квартири)
-
Ну це дуже спірно. Тут наскільки я знаю тал такими кейсами займається. Не дуже активно та всеж
-
А ви ніяк не докажете що він шукає того кого шукає) він просто вибере того кого хоче от і все)
-
Я коли шукав хату в Онтаріо, безліч бачив оголошень "A female-only house", "A male-only house". Ніхто в суд не подає. Також, відкрито він би не сказав, але відсіював би. Як прийнято у Європі та Півн. Америці - просто відсіювати, нічого не говорячи. Тобто обгрунтувань для кейсу ніяких не буде для представниць вродливоії статі.
-
Ні. Не так. Його умови в рамках законодавства
-
Ну як би власник..його квартира його умови)
-
Це нормально. Я теж ніколи не турбувала своїх врендаторів. А от тут арендодавець вже виів мозок за рік 🤦♀️
-
Довідка про доходи і бачив ріелтора від лендлорда лише раз коли дивився квартиру,кредит скору не було Звертаються до мене тільки якщо посилка чекає мене на рецепції,все
-
Взагалі тут стандартне слово ʼапартментʼ. Хвта - це ніби як окремо стоячий будинок. Тому це і відволікло увагу. На цьому мої коменти з приводу цього закінчую.
-
Ну мене це рілі дивує. Плачу 1950 за 5 1/2(було 1850 коли ліз стартував). Живу півтора роки. За цей час бачив лендлорда 2 рази. І людині абсолютно всеодно що і як у нас, хто живе як що і куди. І мені то рілі дивно щр у когось такі ад вимоги. Єдине що через відмутність скору у мене був місцевий гарантор.
-
Слово на n яке не можна тут вживати?
-
Сексист та ще й расист 🤣🤣
-
not white
-
Шо таке of color?
-
Більшість орендодавців в Монреалі по поєму досвіду в недорогому сегменті сильно неадекватні, особливо "... of color". А більш адекватні орендодавці нечереллі висувають вищі вимоги по доходу та іншим факторам до орендарів, бо більшість тенантів на недорогі сегменти сильно неадекватні, особливо "... of color".
-
Добрий день. Хтось може допомогу купити в IKEA стілець для дитини та горшок, та завести в Cote Saint Luc? Або разом зʼїздити.
-
а жити будуть бідні чорні безробітні і фіг виселиш=)
-
В мене вже є😉🤝🏻
-
Коли я стану тут лендлорлом я теж буду здавати квартиру багатим білим молодим людям 🤣🤣🤣