Український Монреаль
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/dental-services
-
ну якщо хтось сидить на провінційний допомозі (овер рік наче)
-
Добрий день,якщо хтось буде їхати в Оттаву 23.08 і має два вільних місця напишіть будь ласка в особисті).Наперед дякую
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, дитині прийшло підтвердження на подовження візи, чи можу вклеїти візу в Канаді? І якщо так, то де в Монреалі це зробити. Дякую
-
Це теж була моя одна з найважливіших умов в пошуку для переїзду 1 липня. Я 35 років жила і страждала від сусідів зверху, при чому міняла країни проживання)) і тут на першій квартирі - місяць прожили в тишині, а решту 11 - старий добрий знайомий до болю прстійний дискрмфорт. Тепер живу на 3му поверсі з трьох. Сьогодні о 7й ранку пожежники пробили дірки нам в стелі. Виявилося,що обовязкове перекриття даху раз на 20рр.ще не зробили в нашій будівлі, просто підписали контракт на вересень) Тому, просто майте на увазі цей нюанс і за можливості перевіряйте все до підписання договору оренди
-
Добрий вечір, може хтось дізнавався вже в консультантів то підкажіть буд ласка по одному питанню - якщо людина подається на новий ворк перміт і поки чекає відповідь спливає строк старого. Тоді до моменту отримання нового перміту перебування буде в статусі візітор віза, чи старий перміт зберігається на період розгляду заявки на новий?
-
Фб знущається ☹️