Український Монреаль
-
у вас є фото? не знала.
-
і зернистий як виглядає 🙏😊?
-
Дякую, ніколи його там не бачила))
-
Я в Сан-Брюно купую пресований. Тут, є ще бізнес Костко але мені не підходить. Там стільки всього, що можно не знайти, просто. Можна блукати годинами.
-
цей я знаю, дякую. Я про зернистий)
-
тіки в IGA купувала але не зрозуміла, наче не солоний.🤗
-
а зернистий буває не солоний?
-
Walmart біля Namur, але не завжди в наявності. Такий самий сир є в Костко, якщо не маєте картки - замовляйте в костко через Uber Eats.
-
Якась порада рівня «викликайте психіатра»😂
-
Здаю квартиру з 1 вересня. Підтвердження кредитної історії та рекомендації не потрібні. Квартира розташована в спокійному районі Нотр-Дам-де-Грас в Монреалі. У двох кроках від будинку – кінцеві зупинки автобусів 51 і 105, зупинки автобусів 162, 123, 90, а також вокзал Montreal Ouest, звідки до станції Вендом на поїзді всього 5 хвилин. Поруч розташовані магазини Super C, Maxi, Canadian Tire, Provigo, Reno-Depot, Renaissance, та ресторани Subway, McDonald's, A&W, Souvlaki. Квартира 2 1/2: світла, тепла, тиха, вікна виходять у двір, розташована на другому поверсі трьохповерхового будинку 2022 року побудови. В наявності нова плита та холодильник. У вартість оренди включено високошвидкісний Wi-Fi. У підвалі будинку є спільна пральна машина. Ціна оренди – 1200$ на місяць. Електроенергія оплачується окремо і становить лише 52,5$ раз на два місяці. За подробицями звертайтеся в особисті повідомлення. Всім гарного дня!