Український Монреаль
-
Тут рекомендували купити наліпки, але якщо хочеться зекономити, то можна купити в доларамі паперовий скоч (малярний скоч) за пару баксів, підписати і наклеїти .
-
І? У людей різні бувають ситуації. Плюс як бонус не треба чекати до кінця неділі.
-
Липнути клава буде. Треба заморочитися написати так щоб видно було. Відчуття «слизькості» зменшує швидкість набору. Треба витратити час на малювання і не розбити клаву коли почнеш скотч на клавіши клеіти
-
Ок, людина запитала, я поділилася ідеєю. Я так розумію їй треба як умога скоріше і для одразового використання. Я що з вами сперечаюсь чи доказую що це рішення саме найкраще.
-
Дякую!
-
Вірт клавіатура в запамʼятовуйте
-
Легше вивчити тоді
-
Дякую дуже! ..так.. треба " на вже" і то на раз..
-
Дякую!
-
translit.net
-
Дякую!
-
Я, як студентка, використовую студентський лептоп звісно з місцевою клавіатурою і коли потрібно щось писати українською просто включаю перекладач Гугл і надиктовую текст російською з перекладом на українську, копіюю текст куди треба, це набагато швидче ніж друкувати. Сподіваюсь рано чи пізно буде опція надиктовувати українською.
-
Якщо Ви у пошуках репетитора з: 🇮🇹італійська 🏴англійська 🇩🇪німецька 🇵🇱польська 🇨🇿чеська 🇪🇸іспанська 🇨🇵французька Перше заняття - БЕЗКОШТОВНО🎁 Для запису пишіть в особисті повідомлення✔️ ❗️Жодної реклами та продажів. Навчання з першого заняття
-
Якщо Ви у пошуках репетитора з: 🇮🇹італійська 🏴англійська 🇩🇪німецька 🇵🇱польська 🇨🇿чеська 🇪🇸іспанська 🇨🇵французька Перше заняття - БЕЗКОШТОВНО🎁 Для запису пишіть в особисті повідомлення✔️ ❗️Жодної реклами та продажів. Навчання з першого заняття
-
Тут спілкуємось лише українською
-
Нужно 6000 usdt,у меня доллар По курсу обсуждать будем.
-
Використовую DeepL в телефоні. Також надиктовую частину тексту, тільки вже українською. Копіюю, та перекидаю на комп (можна різними способами. Я перекидаю через телегу, він є і на компі, і на телефоні).
-
Добрий ранок, гороскоп сьогодні 🔥🔥🔥
-
Доброго ранку. Порадьте будь-ласка автосервіс в Броссарді чи Лонгвеі. Дякую
-
FULLY RENOVATED VIDEO TOUR 1 picture TRANSFER LEASE (from 1 September to 1 June 2025, can be extended with the landlord) also can be sublease 1 bedroom, 1 bathroom apartment , all utilities are included, (only extra payment for WiFi and insurance ). Pool and gym in the building Elevator Washer, dryer in the building 10 minutes away from metro station Jarry Pets allowed Really nice area, a lot of restaurants, coffee shops. IGA 2minutes walk, Jean Coutu, Pharmacy, Hospital, dog parks, everything in walk distance Available from 1 September .
29 Jan 2023, 07:13
210902/236389
about 2 hours ago