Український Монреаль
-
Що ви маєте на увазі? Що таке нова подача? Це то що пропонує мі фі , шукати нову школу?
-
Цю школу ми знайшли самі. Через організацію AMINATE. Вони допомагали.
-
Всім доброго дня! Можливо хтось їде у вівторок в Оттаву, потрібно 2 місця, в 10.00 потрібно бути в консульстві
-
Але я не можу зрозуміти . Таке відчуття, що нас дурять😅 Бо інформації на те , що немає фінансування ні де не має. На сайті школи теж нема. Тільки зі слов секретаря. Мі фі теж не знають. Кажуть що в школі все добре.
-
Ну хз. Може вони просто не буруть тих хто сам школу сам знайшов - тільки розподіл від міфі. Можете ще ескалювати до адміністрації школи в обхід секретаря
-
мені просто вже декілька людей говорили, що його відмінили зовсім
-
Якщо ви не перевищіли безвіз то чого йосу не працювати
-
Доброго ранку, чи є тут хтось, хто нещодавно літав до Германії, чи питали щось за візу до Європи коли заїжджали? Чи там все ще триває безвіз. А то мене вже лякали, що без візи мене не впустять та потрібно її робити
-
Ми цього не можемо зробити
-
Без тих приколів
-
Є місця куди я приходив по 3-4 рази за одним і тим самим. А мені казали тіпа ми не можем цього зробити. Я попросив допомоги місцевого. Він подзвонив , я прийшов туди само і мені зробили то що мені треба було
-
Якщо є можливість вирішити інакше. Що б вирішити тут щось інакше в 60% випадків тобі треба бути знайомими з ( квебекуа ) тобто тобі потрібні знайомства які можуть тобі з цим допомогти. Бо по іншому самому. Я без поняття як робити а якщо маєш знайомих місцевих , то вони можуть знати як тобі допомогти з цим ( як показує досвід )
-
Можна в такий спосіб
-
Так, але на ранок, хоча я записувалася на вечір. І мене відправили на нижчий рівень ніж у мене зараз. Таке собі задоволення
-
Але дочекалися?
-
Не хочете чекайте ще
-
Але мені запропонували типу місця нема. Є на іншому рівні- хочете йдіть туди.
-
Про нижчий рівень теж саме було
-
Доброго дня. Порадьте будь-ласка ,куди можна звернутися, якщо не виплачують заробіток за trial period. Дякую
-
Що ви винні їм $390.93
29 Jan 2023, 07:13
211111/239164
20 minutes ago