Український Монреаль
-
Є тут у нас парочка з бубонам на шашликах, а шаманять як ... Сподіваюся вони прийдуть...
-
Мітинг на Площі Жака Картьє з 12.00 до 16.00 Конгрес Українців Канади.
-
Салют, дантист покривається Service Quebec Support?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка. Мені треба підготуватися до теоретичного іспиту ( зміна прав). Поділіться будь ласка з власного досвіду, чи є якісь онлайн тести потренуватись. Чи як хто готувався?)
-
saaq.gouv.qc.ca/en/driving-course/automobile Тут вправи до кожного модуля
-
testdeconnaissances.saaq.gouv.qc.ca
-
Ось це я мав на увазі
-
доброго дня. Підскажіть буль-ласка, як прибрати з work permit запис? "NOT AUTHORIZED TO WORK IN CHILDCARE, PRIMARY/SECONDARY SCHOOL TEACHING, HEALTH SERVICE FIELD OCCUPATIONS."
-
Привіт,кому потрібні Heets Blue Selection (супер ментол), можу зустрітися і віддати, ціна 100$ блок.
-
Я здавав теорію 2 серпня, і практику минулого тижня. Готувався за тими ж посиланнями, що скинули вище. Питання на самому іспиті не ті самі, але подібні, мені чомусь попалося дуууже багато завдань з картинками, де треба вказати номери машин, які щось порушують на зображенні
-
Нічого «надавати»не будуть. Треба буде зробити новий WP і з ним подавати на нову страховку. Самостійно.
-
Привіт, підкажіть якщо страховка медична закінчується в лютому 2025 року, то потім нам будуть по КуАЄТ надавати безкоштовну чи ні?
-
Як так швидко практику здали? Мене записали на кінець жовтня 🥲
-
Цікаво, а скільки буде така коштувати? Скільки готувати грошей на дитину і на дорослого?
-
Мені теж запропонували запис на кінець жовтня (у Лонгьої на раніше дат не було), але я спитав чи може вона подивитись чи є місця в інших центрах, і вона сказала що є місця в Лавалі на серпень, то я записався туди і там здав
-
❓ Невеликий гайд як зняти обмеження з Work Permit для тих, хто прибув за програмою CUAET 1. Пройти обов'язковий Medical Exam протягом 90 днів в акредитованій організації ircc.canada.ca/pp-md/pp-list.aspx * За фактом це тільки blood test і chest x-ray результати прив'язані до вашого UCI і автоматично відправляються до IRCC, вам на e-mail надходить лише виписка 2. Запросити новий Work Permit без обмежень (старий залишається валідним до отримання нового) Зареєструватися тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - Створити обліковий запис GCKey user ID and password (GC = Government of Canada) - Увійти під своїм обліковим записом - Start an application -> Apply to come to Canada - Visitor visa, study and/or work permit - Заповнюємо форми - Прикріплюємо необхідні документи: - Ваше фото (як на візу/паспорт) - Фотокопія всіх заповнених сторінок паспорта - Документ, отриманий в результаті Medical Exam - форма imm5710e (!!! нормально працює тільки в Adobe Acrobat !!! Заповнити та натиснути Save) www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5710e.pdf - Документ, що містить фразу "I am exempt from paying fees under the Ukraine Special Measures" - за бажанням, cover letter приблизно такого змісту: "I passed the mandatory medical exam which included blood tests and chest X-ray and I would like the conditions on my work permit be removed." * Можуть бути потрібні інші документи, залежно від відповідей, які ви дали при заповненні форм Детальна інструкція англійською тут: Для прибулих по CUAET www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Для всіх www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram чат: t.me/ua_ottawa_cuaet 📱 Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
В мене відкритий ворк перміт
-
Потрібно податися на відкритий ворк перміт.
-
А, точно, це називається зняти обмеження. У волонтерських організаціях з цим допомагають. Мені допомогли в Алак. Заодно і продовжите воркперміт.
-
Very дякую 🤩
29 Jan 2023, 07:13
211344/236949
12 minutes ago