Український Монреаль
-
Питання з епл позитивно вирішиться менеджером за потреби. Я Вам розкажу один секрет - як кастомер сервіс відрізняється у Канаді і "совку". У Канаді усіх співробітників навчають як дати клієнту того, що він хоче. Тому якщо ви дійсно студент і маєте право на знижку, то цю знижку дадуть із задоволенням. Якщо, звісно, не потрапите на такий же совок, який буде розказувати про необхідність мати пластикову картку, незважаючи на факт чи дійсно ти студент, чи ні.
-
Ну тут ще залежить чи є сервіс взагалі. Якщо купуєш онлайн то доступу до сервісу може і не бути. А той же софт в фізичному магазі не завжди купиш
-
Десь 2-3 тижні.
-
Ну імейл працює точно З юнідейз не стикався Залежить від компанії - бачив дуже різні критерії.
-
Тільки французькою. В тому і сенс
-
Ага називається де були місця туди і запхали
-
"Порізними", а мало бути "по-різному"
-
Здається кімната. Найближча станція Viau ( зелена ліня) Не далеко від ботанічного саду. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні послуги.
-
І ще заголовок забув: штраФи!
-
Привіт,кому потрібні Heets Blue Selection (супер ментол), можу зустрітися і віддати, є блок та ще пару пачок .
-
+1 (514) 242-4150 Михайло. Говорить Українською. Дуже гарно пояснює.
-
Appartement à louer avec 1 chambre, 1 salle de bain et grand salon 189 Boulevard Bishop Power, Montréal, quartier Royal H8P 2P5, Canada 3 1/2 avec balcon, chambre fermée, grand salon et cuisine . À louer à partir du 1er septembre
-
🔔Друзі, раді продовжувати вас знайомити із нашими тренерами-викладачами з йоги 🔔 🧘♀️Запрошуємо на наступну практику 22 cерпня о 16.30 разом із Тетяною, яка поділилася із нами своїм шляхом: "20 років тому я "випадково" замість фітнесу опинилася на занятті з йоги. Практика була з акцентом на розкриття грудного відділу, опрацювання м'язів спини, покращення рухливості хребта. З подивом я помітила, що навіть після першого уроку стало набагато легше, пішла звична скутість, стислість і напруга. З цього часу почалась моя практика. Згодом мені став цікавим досвід вчителя і від неї я дізналася про "Школу йоги та систем оздоровлення Смирнових", м. Київ. Навчання у чудових майстрів В'ячеслава та Олени стало трансформацією як особистості, так і життя. Вирішивши назавжди пов'язати свій шлях зі здоров'ям та йогою, я закінчила магістратуру та отримала кваліфікацію фізіотерапевта, почала викладати йогу у своїй студії під Києвом та вивчати масажні техніки. Звичайно, мені хотілося побачити батьківщину йоги і 6.02.22 р. я опинилась в аеропорту Нью-Делі, щоб пройти навчання у школі "Rishikul Yogshala" м. Рішікеш у майстра Біпіна Балоні. Тоді я не могла уявити, що ця подорож триватиме понад 2 роки. Отримавши сертифікат викладача Хатха- та Аштанга-йоги від Міжнародного Альянсу, я відправилась в Індонезію, потім у Таїланд. При монастирах та школах продовжувала вивчати традиційні стилі йоги, медитацію та масаж: - балійська йога Ватукару, - тайська йога Russie Dutton, - 1-5 ступінь у школі масажу ITM, що в м. Чіангмай. До Монреалю я приїхала у березні цього року. За дивним збігом обставин опинилась у Sivananda Yoga-Сamp, де четвертий місяць вивчаю цей напрямок йоги, а також допомагаю, як волонтер і масажист. Буду дуже рада зустрітися з вами на килимках!" 🧘♀️Підписутйтесь на Instagram Тані @tanyaskarb www.instagram.com/tanyaskarb?igsh=cjBremg5b3psczZz 🔗Реєстрація на практику: www.eventbrite.ca/e/pratique-du-yoga-apprenez-a-ecouter-votre-corps-et-a-le-remercier-tickets-998659014997?aff=oddtdtcreator 📅22 cерпня 🕒16.30 📍Адреса студії CSAI: 5685 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5
-
Добре, я відредагувала
-
Хочу до речі подякувати за рекомендацію:) Дуже смачне місце. Кеббе, мухамара, бабагануш, wine leaves - просто топові. Я багато пробувала подібних ресторанів в Монреалі, і поки що це одне з найкращих по автентичності кухні. Мій Middle East бойфренд зацінив;)