Український Монреаль
-
Лялькова вистава "Любов до тебе повернеться" У співпраці з Festival Marionnettes Plein la rue – Promenade Wellington, CSAI із задоволенням запрошує вас відкрити для себе «L’amour te te voir», безмовний ляльковий твір, де музика відіграє центральну роль. Синопсис: Беа, маленька дівчинка, живе сама в старому чайнику посеред лісу. Шукаючи друзів, вона намагається зблизитися з оточуючими істотами. Її світ перевертається з ніг на голову, коли вона знаходить яйце в гнізді синиці та вирішує його вкрасти, сподіваючись, що там зародиться дружба. Це шоу досліджує теми самотності, дружби та стійкості через наш зв’язок із природою. ⭐ Приходьте та відкрийте для себе цю лялькову виставу! І поринути в цей унікальний всесвіт. ⭐ 📅Неділя, 25 серпня 2024 року, 11:00 🧒Для всіх: від 4 до 8 років та батьки Увага: Для кожної зареєстрованої дитини присутність супроводжуючого дорослого обов'язкова. Зареєструватися мають усі (діти та дорослі). Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-spectacle-de-marionettes-lamour-te-reviendra-996129769957?aff=oddtdtcreator
-
доброго дня, підкажіть будь ласка, чи летів хтось нещодавно у Німеччину? (не на пмж)
-
в яку лікарню йти, якщо захворів короною, щоб взяти виписку на лікарняний?
-
Брати апойнтмент в волк ін
-
В мене завтра починаються в університеті де монреаль, але такого листа я не отримував
-
таке теж буває комусь в останній день взагалі приходили що сорі місця не вистачило
-
Привіт. У мене завтра має бути початок курсів франсе. Підтвердили додатково інформацію у понеділок ще, є запрошення, анкета. Портфель зібраний🫡 І тут лист під вечір - вуаля, ми переїжджаємо, дайте нам місяць, щоб осісти. Це що ще? В календарі наче ж не 1 квітня. Знаю тут є такі ж майбутні студенти. Що завтра починають навчання. Нічого такого не отримували на пошту?
-
Удем важко переїхати😂
-
Всі кому поприходили зараз запрошення на курси французької фул тайм подавались на початку квітня, або раніше? Чи можливо є хтось і пізніше подавався?
-
доброго дня. Маю таке питання, якщо я пішла вчитися у автошколу, потім отримала ліцензію учня, але переїхала у іншу провінції. Чи можливо потім отримати водійське посвідчення з іншої провінції через деякий час? Чи потрібно буде знову йти у автошколу та вчитися за правилами провінції? Дякую.