Український Монреаль
-
хто знає у яких сежепах є гарні програми для навчання у сфері computer science, web design, development etc?
-
Можна так же вчитися
-
хто знає, у Cegep українці по cuaet можуть навчатися за ціною permanent residents? знаю, що раніше так було, як зараз?
-
Є нотаріус Віталій Гуменюк 514-748-6539
-
Буду там 3 вересня і перевірю 🤣🤣🤣🤣🤣
-
maps.app.goo.gl/wNMVheefmUhR7Vt6A?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Дякую
-
Вам в преміум аутлет іхати
-
Доброго вечора. Можливо хтось знає гарний стоковий магазин одягу а особливо взуття оригіналів? Дякую
-
Чого не варто? На курсах францізасйона прям ціла тема про це була, як оспарювати.
-
Порадьте будь ласка де можна замінити батарейку в годиннику 🙏
-
Montréal Codification: A100 R.R.V.M. c. С-4.1 Art: 30 par. 1 Code déf.: PR Description de l'infraction: en ayant stationné un véhicule routier où la signalisation interdit le stationnement (entretien)
-
Не можу знайти адресу
-
Вам потрібно відправити паспорт поштою.
-
Так, і не зрозумів що там не помітив він...
-
Я чув якщо сходити на суд за штраф за парковку можно отримати якесь смягчення по штрафу, це правда ? Хтось з1штовхувався ?
-
А до чого тут Оттава? В межах Канади візові центри відвідувачів не приймають, тільки листи.
-
Так але силка є а в Оттаві не знаходить візового центру
-
montreal.ca/en/services/recycling-used-batteries
-
Якщо просто батарейки, то де є спеціальні ящики для збору. У бібліотеках, наприклад, чи муніципальних будинках. Якщо батарейка здута, то краще її віднести до екоцентру в день прийому небезпечних речей від населення (як, наприклад, банки від фарби, тощо). Зазвичай муніципалітети такі дні проводять кілька разів на рік.
29 Jan 2023, 07:13
211621/236485
31 minutes ago