Український Монреаль
-
Та що в Миколаєві знаєте про репутацію меру?😂 пс пише житель Запоріжжя - запорізькі зрозуміють😂
-
послухайте, що кажа Анна Куркуріна, захисниця тварин з Миколаєва, вона вже давно била на сполох, ще до цієї "шаурми". Це зараз просто відбілюють пробиту репутацію мера
-
Можливо офіційне розслідування покаже...
-
От в це повірю. Але не в шаурму
-
Я б теж це приписував - це ж типове кліше і його легко вкинути і хайпанути
-
У Миколаєві собак труять, тож їх везли на кремацію, а не на шаурму. Не перший масовий випадок отруєння. Гуманність
-
Якби ж то експорт, їм вже приписують що мали мережу шаурмічних в Україні...
-
експорт до кнр пс собак не їв але все інше - норм включно з крокодилом
-
Тепер розпитайте мене чому я вегетаріанець)) Смачного!
-
Питаннячко. Реєструюся на францізасьйон повторно і коли хочу створити ще одне досьє, то випадаючий список пустий, не можу обрати ніякий тип курсів. Чи було в когось таке, як вирішили? До міністерства не можу додзвонитися.
-
Не одні з найкращих, але було дуже смачно + ціна подобається. Сашимі тут дуже маленькі
-
Добрий день. Ви подаєтесь з Канади? Якщо прийшов запит на надсилання паспорту, то там має бути посилання на ircc зі списком центрів.
-
Ну я ж не зі стелі взяла що смачно , а тому що куштувала 🙃
-
Вакансія: Маркетолог/Копірайтер/Менеджер соціальних мереж Про компанію: Ton Atelier — компанія, що спеціалізується на друку на одязі, допомагає клієнтам економити час і заробляти гроші. Ми шукаємо креативного та цілеспрямованого маркетолога, який допоможе нам розвивати наш бренд і покращувати нашу присутність у соціальних мережах і на сайті. Обов'язки: Instagram: * Розробка ідей для постів (освітній контент), орієнтованих на нашу цільову аудиторію. * Зйомка та публікація щотижневих сторіз. * Визначення та комунікація з потенційними інфлюенсерами, а також управління взаємодією з ними. * Управління спільнотою: відповіді на коментарі та взаємодія з підписниками. * Співпраця з копірайтером і відеографом для забезпечення структурованого і цілеспрямованого контенту. Веб-сайт: * Написання одного блогу на місяць. * Підготовка і відправка 4 інформаційних розсилок на місяць. * Генерація ідей для покращення продажів на веб-сайті. Маркетинг: * Покращення іміджу бренду і визначення цільової аудиторії. * Просування наших ідей та повідомлень. * Створення мудборда і розробка стилю постів і сторіз. Вимоги: * Обов'язкове знання англійської або французької мови. Співбесіда буде проходити однією з цих мов. * Вища освіта в області маркетингу, реклами або суміжних галузях. * Досвід роботи в соціальних мережах, створення контенту та управління спільнотою. * Навички копірайтингу та досвід роботи з зображеннями. * Знання сучасних інструментів та методів цифрового маркетингу. * Відмінні комунікативні навички і здатність працювати в команді. Місцезнаходження: 317 Boul des Prairies, Laval Тип зайнятості: Повна зайнятість - Офісна робота Як подати заявку: Надсилайте свої резюме на електронну пошту [email protected] з темою “Marketing”.