Український Монреаль
-
Намастив вассабі- зʼїв😂
-
Крем сир інколи
-
Ну тут частіше крабові паличкі юзають а так як на мене одне й те саме😂 Риба-рис-авокадо-огірок-норі
-
Я не пробувала ще,тому питаю , бо начувана шо відрізняється🌚🌚
-
Рдин я не розумію чим українска каліфорнія від місцевої відрізняється?😂
-
Всім привіт, хто подавався в на пр по програмі возз'єднання сімей ? Є декілька питань
-
Чекаю🌚🌚
-
help! чи є в монреалі суші кафе українські?🥲🥺🥺 або місце де роблять щось подібне на наші роли суші?
-
Якщо хтось приїхав по візітор візі в гості чи подорожувати то він не зможе з Канади податися на ворк перміт. У нас куает тому ми по іншій ситуації тут
-
Канада припиняє тимчасову політику отримання нового WP з середини Канади - ця можливість давала людям зі статусом visitor отримати WP, починаючи з 28 серпня така опція більше не доступна ❌ заявки, подані до 28.08 будуть розглянуті згідно правил політики
-
Укр пошта документи йдуть 3 тижні. Безпечно і не дорого! Ну якщо не срочно вам потрібно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/ends-tpp-allowing-visitors-apply-work-permits-within-country.html
-
Хто знає, що це значє?
-
Доброго дня! Підкажіть, де є в Монреалі український магазин? А може ще хтось десь енергетик Burn бачив? Скучила за бьоорном :-)