Український Монреаль
-
П'єш каву забезпечуєш себе підвищеним рівнем кортизолу на день (кортизол відповідає за стрес) краще стакан теплої води зранку , для енергії
-
Водним? Три хапки і баланс гарантований, не зловживай😄
-
Якщо я пʼю каву, то це я також відкриваю якусь там чакру чи чарку?! 🤣
-
Я не застав😢
-
Щось забагато нових та не зрозумілих слів… якась 1 чакра, Муладхара… що воно в біса таке?! Не зрозуміло 🤔🧐. Ну а далі по тексту, наче все знайоме 🤣
-
піду відкривати чакру водним балансом, емоційною чакрою і любовними серцями
-
Бо нюдси не можна, то хоч гороскопи є...
-
Ви тут таке любите про гороскопи😄
-
Знаки зодіаку і чакри мають певний зв’язок через енергетичні та астрологічні принципи. Кожен знак зодіаку асоціюється з певною чакрою через елементи, планети та загальні риси, які ці знаки символізують. Ось як вони можуть бути пов’язані: 1. Овен (1 чакра, Муладхара): Овен асоціюється з кореневою чакрою, яка відповідає за виживання, стабільність і фізичну силу. Овен як вогняний знак додає впевненості та енергії. 2. Телець (2 чакра, Свадхіштхана): Телець пов’язаний з чакрою сакральної області, яка управляє задоволенням, творчістю та фінансовим благополуччям. Як земний знак, Телець прагне до стабільності та задоволення матеріальних потреб. 3. Близнюки (3 чакра, Маніпура): Близнюки пов’язані з чакрою сонячного сплетіння, що відповідає за особисту силу, комунікацію та інтелектуальну активність. Цей знак управляється Меркурієм, планетою розуму. 4. Рак (4 чакра, Анахата): Рак асоціюється з серцевою чакрою, яка символізує любов, співчуття та емоційний баланс. Як водний знак, Рак глибоко пов’язаний з почуттями та емпатією. 5. Лев (5 чакра, Вішудха): Лев управляє горловою чакрою, яка відповідає за самовираження та творчість. Лев як знак Сонця приносить силу та впевненість у вираженні своїх думок та почуттів. 6. Діва (6 чакра, Аджна): Діва пов’язана з третьою оком, або чакрою інтуїції. Діва управляється Меркурієм, який символізує логіку і аналіз, але також глибоке розуміння та інтуїцію. 7. Терези (7 чакра, Сахасрара): Терези асоціюються з коронною чакрою, яка пов’язана з духовним зростанням, гармонією та балансом. Цей знак прагне до рівноваги у всіх сферах життя. 8. Скорпіон (1 чакра, Муладхара або 2 чакра, Свадхіштхана): Скорпіон може бути пов'язаний як з кореневою, так і з сакральною чакрою через свою інтенсивну енергію, пристрасть і трансформацію. 9. Стрілець (3 чакра, Маніпура або 4 чакра, Анахата): Стрілець управляється чакрою сонячного сплетіння або серцевою чакрою, оскільки він символізує волю до знань, мандрівки та відкритість до нового. 10. Козоріг (2 чакра, Свадхіштхана або 6 чакра, Аджна): Козоріг може бути пов'язаний з сакральною або третьою оком чакрою через свою амбіційність і здатність до планування та досягнення цілей. 11. Водолій (5 чакра, Вішудха або 6 чакра, Аджна): Водолій асоціюється з горловою чакрою або чакрою інтуїції завдяки своїй інноваційності, оригінальності та потребі в спілкуванні нових ідей. 12. Риби (7 чакра, Сахасрара): Риби управляються коронною чакрою, яка відповідає за духовне пробудження, зв’язок з Всесвітом і глибоку духовну інтуїцію. Ці зв’язки допомагають зрозуміти, як астрологічні впливи можуть співвідноситися з енергетичними центрами нашого тіла, що впливає на різні аспекти нашого фізичного, емоційного і духовного життя.
-
duuo insurance
-
Сама стаю весела біля близнюків ,якась магія😄😄
-
Доброго дня. Мені потрібно зробити дешево tenant insurance. Якщо хтось знає брокера - поділіться контактом) дякую
-
За Близнюків окрема подяка. Так, ми ну дуже веселі 🤣🤣🤣🤣🤣
-
1/12
-
12 частина чату образиться)
-
Щось може в них і є, всі Близнюки з якими в житті зустрічалась були веселі) Погане не буду писати що помітила 😄 які закономірності
-
Я вже про якусь теорію заговору думала ,що намагаються глушити людей які вібрації підвищують 😄 моя параноя
-
Вони до 100 дб можуть шуму давати
-
Такий як ультразвук?! Фігасобі цикада😂😂
-
Так це ж якраз хтось щось пилив в школі)
29 Jan 2023, 07:13
211814/236120
26 minutes ago