Український Монреаль
-
І мені будь ласка
-
Попрошу і мені теж.
-
Дайте і мені будь ласка контакти
-
і мені будь ласка
-
Мені колись лише один раз пропустили піну для гоління, але то було вперше і я не знала і на моєму обличчі був такий переляк, що мене пожаліли)))
-
Воду не можна, то так і є. А іжу, бутерброди можна, снеки, печиво, фрукти. Аби не рідини.
-
Добрый вечер! Можно і мені контакти?
-
Всім привіт. Мешкаю в Гринфілд Парк, лонгей. Маю квартиру 4 1/2, паркінг, все поруч. Шукаю співмншанку, жінку, родину, чоловік 40 років,
-
Десь плюс мінус 1900 на місяць після податків. Залежить як вони розрахують. Тут рахують в час або на рік. Бо в році 52 тижні. І за рік ви маєте отримати не 12 а 13 місячних зп. Зп звичайно нараховуєтся раз на 2 тижні. Тобто кожні 2 тижні ви отримаєте 900 з чимось. Якшо я правильно пам'ятаю ті часи коли мені стільки платили.
-
І мені, якщо можно номер Маргарити .
-
І мені можна
-
Для всіх Ще поки ви чекаєте чергу на оформлення там можна поїсти, випити каву або чай безкоштовно Дітям солодощі дають Є іграшки для дітей Я такого душевного фуд банку ще не бачила
-
Це для новоприбулих тільки?
-
Скиньте і мені
-
В особисті скину
-
Лише на оформлення і все Їжу бере з машини Все прозоро Ніколи не обманює
-
Буду дуже вдячна :)
-
Можу відправити контакти Маргарити, яка допомагає з оформленням в фуд банк та займається в подальшому доставкою , не треба туди їздити
-
А коли вони відкриті ?
-
О, це супер, у мене все є)
29 Jan 2023, 07:13
21189/240042
34 minutes ago