Український Монреаль
-
Доброго ранку шановні , мені потрібно перевезти обладнання в мою тату студію , чи є тут українці які займаються мувінгом ?? Дайте свої контакти будьласка
-
Будь ласка
-
Дуже вам дякую.
-
Шкільного атестату копій не відправляла. Перед цим запитувала в групі, сказали що отримали результат без нього. В анкеті тільки вказувала що він є при заповненні
-
Чим більше часу я перебуваю на роботі, тим більше стають психічно нестабільними мої колеги 🤣🤣🤣🤣🤣, тому я їх пожаліла і звільнилася, піду інших кошмарити 🤣🤣🤣🤣🤣. Треба в цьому місті усюди відмітитися. Всім гарного дня 🥰
-
А чому саме з украінцями? В чому різниця? Можна Наталію Дзеру знайти
-
Доброго вечора, чи має хтось контракти legal consultant, до якого можна звернутися на рахунок подачі на PR? Можливо хтось консультувався вже, важливо щоб консультант саме з українцями працював.
-
А ви відправляли нотаріально завірені копії дипломів та шкільного атестату ?
-
Дякую
-
Manulife, Sunlife
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, страхові компанії для приватного страхування і щоб включало зуби теж.
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка Україно або орсько мовного ветеринара.
-
Достатньо копій дипломів та додатків.
-
Будь ласка
-
Дякую за відповідь
-
Я надсилала дипломи і додатки до них. Тобто їх переклад. Прийняли. Чекаю на результат оцінки.
-
Le cochon-chien
-
Може варто ще спитати авіакомпанію?
-
Скажіть будь-ласка чи можна поміняти в квитку на літак фамілію тобто щоб летіла інша людина?
-
Привіт. Ще питання про евалюацію диплома MIFI. Якщо завірити дипломи та звичайні додатки до них у нашому Посольстві, чи цього достатньо? Чи потрібні самі транскрипти за кожен рік з університету з оцінками? Чи прийняли у когось просто додатки до диплому?
29 Jan 2023, 07:13
211949/236120
25 minutes ago