Український Монреаль
-
Це не допоможе. В кращому випадку ви знаєте 5% слів, а то в меньше. Тому ви не зрозумієте нічого, крім бонжур. Так ви НЕ покращите граматику, словниковий запас, і вміння сприймати на слух. Бо для того щоб ловити слово на слух, його треба знати. А щоб його знати, треба багато разів повторити. І слів ви маєте знати багато. Потім включать радіо чи відео. Десь через 8 місяців інтенсивного навчання. На даному этапі краще витратити час, на вивчення слів і граматики. Наприклад хтось озвучую слово на фр і вашою мовою, з поясненнями. Щось аналогічне з граматикою. Це буде давати користь.
-
Вітаю! Чи може хтось порадити трихолога в Монреалі,дякую.
-
Так, без проблем Я приїхав в кінці березня Відкрив кредитки в двох банках Реєструвався по суті через місяц в кінці квітня. Роботи на той момент не мав. Рейтингу по суті теж. Реєстрував на українські права видані в 2012му Заповнив на сайті Communauto , відправив фото документів. Дня через 4-5 прийшло підтвердження.
-
Communauto каршерінг Реєстрація онлайн декілька днів займе. Перший День 50 і в них входить 100км . Далі кожний наступний км рахує приблизно 22-25 центів. Кожен наступний день 50 кад плюс кілометраж . Бензин і страховка входить у ціну. Машина просто береться через мобільний додаток десь на вулиці чи на парковці. У додатку видно де стоять авто по всьому місту. Ось що у мене вийшло за 4 дні поїздки 1500 км 540 плюс такс 200 за 4 дні 340 за кілометраж Паливо включено ( у бардачку паливна карта ) З приводу самих авто. На них є номер , наприклад 3245 або 9454 Чим більше число тим авто новіше . Тобто чистіше , ціліше, менш потаскане , не засране, не воняє , не смердить . ( якщо візьмете авто з номером десь 2500-3500 то зможете самі переконатися у стані салону ))
-
Ну там не зовсім просто, є рахунок на який треба покласти гроші, отримувач не може відкривати додаткові рахунки або займатися додатковими обмінами Чув що через Міст можна налом тут та він отримує налом там, грубо кажучи курьєром За вестер теж цікаво, буду дізнаватись, але й за міст цікаво)