Український Монреаль
-
Електр.черга не працює, не витрачайте час. Слоти викладали у вівторки 06.08 та 20.08 (на 1-11 жовтня) о 18.00. За 10 секунд все розібрали. Зараз ще і з Торонто до нас понаїхало, бо в них слотів з липня не дають. Поки схема по вівторкам раз на 2 тижні о 18, але зі зміною консула в Оттаві 25.08 обіцяють якийсь новий метод.
-
Ловити онлайн Інших варіантів нема
-
А то таке і минулі рази було. Якесь одне два повідомлення , закріпили , але ті закріпи люди не дивляться бо не знають чи забувають , потім за день два до події ( на день вишиванки так було і в цей раз те саме ) починають просто питати чи буде захід , де і коли. У відповідь : «в закрепі інформація» ….. люди далі питають а шо , а як , а давайте збиратися і тд . У відповідь або те заме про а закрепі інфа, або вже більш агресивно хтось щось фиркає 🤷♂️🤦♂️. То може перерости трохи в срач …. І все . Майже нуль інформації про захід ( заходи) яких у році 3-4 самих важливих. ( пару повідомлень …) І збирається мало людей. Потім на наступний день починається розбір польотів , а що так мало людей було і тд в тд . І так кожен раз. Зате той їпаний гороскоп через день 🤦♂️
-
Всі привіт! Чи хтось ще йде може сьогодні на Linkin Park Tribute ?
-
ну вони теж були і на протести приходили періодично
-
Минулого року я була вдома.
-
так вони кожен рік приходять
-
ну 200 я повірю але 200 і 50 то різні всеж речі
-
Можна уявляти, що завгодно але реальність така, максимум 100-120 чоловік. Може до 200, якщо рахувати тих, хто прийшов та пішов. Іранці прийшли підтримати Україну)))
-
а то я не був і не бачив
-
та ну)
-
на тіньовій стороні стояли і коло лимонаду і за ним теж були
-
Я шукала і не знаходила, в закріпах не було, а потім в фейсбуіі знайшла і не зовсім зрозуміла чи то закритий захід чи ні... добре якщо більше людей, та думаю могло бути більше... реклами було мало... я перешерстила декілька груп непобачила запрошення і комунікацію на цю тему