Український Монреаль
-
А де це? І я хочу так)))
-
Ми у тому році брали живу ялинку… дуже намучались, коли виносили… весь під‘ізд був у колючках, ліфт також.. і дивно, що ялинка жива була, але не пахла зовсім, можливо ці що ви вказали ароматні.. у цьому році вирішили штучну ставити)))
-
Добрий вечір. Мужчини хто може завтра допомогти за пиво занести 2 комоди на 4 поверх? Дякую.
-
Багаж додатково. В тарифі була лише мала валіза і рюкзак
-
Не знаю. Можливо через те, що багаж додатково оплачували, то вони бонусом меню запропонували 🙃
-
Є опція вибір їжі (звичайна, вегетаріанська/веганська/без глютену і.т.д) при бронюванні. Це безкоштовно. Air Transat
-
Чотко, сумно шо приходиться у 2022 дзвонити за меню)) Ми летiли аiр транзат доречi, не скажу шо дуже сподобалось
-
Залежно яка ак Пробувала бронювати в транзат, то там здається при бронюванні можна було веган опцію вибрати, але вона платна (овер 20 доларів, якщо вірно пам’ятаю) Але в нас ейр Канада, бронювала через австрійські, то потім окремо дзвонила в ейр Канаду і мені та дочці безкоштовно додали веган міл. При бронюванні можливості вибрати меню не було
-
коли квиток купували була опцiя вибрать веган-меню? чи просять доплати?
-
Насправді список доступного харчування складає може більш ніж 30 різних опцій, це тільки на моїй пам’яті, бо там бувають кошерне, кошерне безлактозне, для мусульман, для індусів якесь там своє, і так далі і тому подібне, та ще й кожен має свої варіації в стилі «без молока»+стандартні дієти типу лакто/ово/звичайний вегетеріанець, веган, безглютенове, без солі, фруктове, сироїдне
-
та просто компанiя рiвня мiжатлантичнi перельоти мусить бути серйозною, це не джет30$ вiд одеси до стамбулу