Український Монреаль
-
Треба буде заплатити тейк бек кредіт там щось 300$
-
Зараз є в відеотроні піксель 8 за 120$ без повернення
-
ага це якщо трубка ціла буде а от якщо ні но там цікаві варіанти=)
-
Вважаю дуже влучний діл
-
Я маю на увазі що мені на 2 роки користування трубка обійдеться менше 200$
-
Не 200 а 400 там з оф різниця 1350 проти 950(я про блю не обсід)
-
Так це сейл, але все рівно не <200$
-
Доречі хто не бачив на бест бай плойка зараз за 582+такс
-
Анлок - новий - ні слова про рефаб Рефаби і аутлєт є по 700
-
www.bestbuy.ca/en-ca/product/google-pixel-8-pro-256gb-6-7-ltpo-oled-display-bay-unlocked-new/17491366
-
Я і кажу за 8 про не рефаб
-
Тепер з пікселем і його AI функціоналом, я тепер можу розуміти трохи більше французького тексту ніж бонжур і мерсі)😎
-
Має бути. Мені при реєстрації пропонували онлайн і з тими самими виплатами. А реєстрація йде через одну і ту саму платформу, не важливо де ви знайшли посилання. тому не можна зайти на інший сайт і отримати іншу умови на ту саму форму навчання. Я ще чув казку від дорослих людей, що є спеціальний сайт, при реєстрації через нього, будете 1400, а не як у всіх. Таку маячню люди переказують не перевіряючи інформацію.
-
Всім привіт! Чи будуть завтра в Монреалі якісь заходи на честь дня незалежності України ?
-
Можете подивитися на фейсбук маркетплейсі також. Рідко, але буває, що ноути продають маленькі магазини техніки. Я так купив абсолютно новий ігровий ноут, який в Best Buy коштував в два рази дорожче. Плюсом домовився купити за кеш без сплати податків (в такому разі не дали чек). І мій друг також знайшов новий ігровий ноут на маркетплейсі, але в іншого продавця. Але треба ретельно дивитися, щоб не попасти на шахраїв.