Український Монреаль
-
Montreal, Longueuil (вулиця Montarville)
-
Здам кімнату в 3-х кімнатній квартирі (живу я і мій 4х річний син) 1 кімната наша, 2 - ваша, 3 - для спільного користування (телевізор, балкон, диван). Є місце на парковці для вашого авто. Пралка та сушка в квартирі, є ванна. В кухні спільна кавомашина, деяке приладдя з посудом в особисте користування) Пишіть. Ціна 650$ або 800$ в залежності від вибору кімнати. Оплата за 1 місяць (якщо потребуєте договір з власником про проживання - за перший і останній місяці оплата). Але в любому випадку можна домовитись.
-
Доречі корисна штука Там же тільки cbd та тщотвоно не штирить. А мені від мігреньок допомагає
-
Олійка з грибів? 🫣
-
Тут багато цікавого можна розказати. Взагалі з таким ноутом я би чекав чорної п'ятниці і моніторив би знижки. Ще потрібно для себе вирішити чи згодна на openbox або refurbished. З тих мереж, що не назвали звісно ще треба розглядати Костко, але там треба когось із картою.
-
просто в додатку моно поповнюєш
-
або гугл пей
-
епл пей
-
Лялькова вистава "Любов до тебе повернеться" У співпраці з Festival Marionnettes Plein la rue – Promenade Wellington, CSAI із задоволенням запрошує вас відкрити для себе «L’amour te te voir», безмовний ляльковий твір, де музика відіграє центральну роль. Синопсис: Беа, маленька дівчинка, живе сама в старому чайнику посеред лісу. Шукаючи друзів, вона намагається зблизитися з оточуючими істотами. Її світ перевертається з ніг на голову, коли вона знаходить яйце в гнізді синиці та вирішує його вкрасти, сподіваючись, що там зародиться дружба. Це шоу досліджує теми самотності, дружби та стійкості через наш зв’язок із природою. ⭐ Приходьте та відкрийте для себе цю лялькову виставу! І поринути в цей унікальний всесвіт. ⭐ 📅Неділя, 25 серпня 2024 року, 11:00 🧒Для всіх: від 4 до 8 років та батьки Увага: Для кожної зареєстрованої дитини присутність супроводжуючого дорослого обов'язкова. Зареєструватися мають усі (діти та дорослі). Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-spectacle-de-marionettes-lamour-te-reviendra-996129769957?aff=oddtdtcreator