Український Монреаль
-
💯💯💯 відсотків я Близнюк 😁😁😁
-
Напишу ще сюди, може хтось щось підкаже, шукаємо з хлопцем квартиру студію в монреалі) буду дуже вдячна за інформацію
-
Аоаоаоа файно,дякую
-
Аж так все погано?
-
Ага,це про це місце було
-
Хиба я щось не розумію
-
Доброго ранку, під кажіть будь ласка, можливо хтось буде їхати з України в Монреаль останнім часом, потрібно передати водійські права, за винагороду 💙💛
-
Не ризикуйте без транз.візи, все залежить від настрою людини, що перевіряє документи😕. Мого чоловіка не пустили
-
А на сайті юк написано що треба
-
Так є інфа. Зайдіть на сайт IRCC, через пошук знайдете.
-
Сша до ЮК не відноситься
-
Я летіла з Варшави в сша, у мене був дозвіл на вʼїзд в Сша ( по програмі). Я мала єдиний квиток з пересадкою в Хітроу. Пересадка 2 години. Вийшла з літака і перейшла на інший без візи і без проблем.
-
www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine
-
Мова йде про пересадку в Лондоні. Яка різниця по якій програмі летишь. Я про те, що я перейшла на інший літак у Хітроу без британської візи. Бо в цьому аеропорті є транзитна зона. От я по цій зоні і перейшла, ніхто візу не запитував
-
Тема закрита
-
Ось тут пояснення.
-
+1 (514) 242-4150 Міша Розмовляє на українській мові ідеально ( якщо потрібно). У нього тут своя автошкола. Навчає з 0
-
Доброго дня друзі, можете порадити місця для занять спортом безкоштовно? Тобто або спорт майданчики, або спільні качалки щось таке, навіть не знаю чи таке є. Буду вдячні за будь які поради
-
Так є офіціна на сайті Ircc. Мене так прийняли
-
Написала вам в особисті
29 Jan 2023, 07:13
212857/239065
about 3 hours ago