Український Монреаль
-
1500 в місяць. Хз що там купувати можна на 333 бакси. Одна поїздка мінімум 500
-
Порівняйте ціни між Максі та Костко, наприклад. Для однієї людини в Костко нема що робити. Для родини Костко має перевагу
-
300 доларів / міс = 10 в день Навіть якщо три булдака істи(сніданок/обід/вечеря), вийде те ж саме 😂
-
Я навіть коли жила одна, їздила в костко на закупи мʼяса/риби/ креветок/хімі для дому/ серветок і тд Так, можливо сенсу одному брати мембершіп немає, та й важлива наявність машини, щоб це все довести, але я вела до того, що 300 доларів/місяць на людину це не є якісь нереалістичні суми
-
Фудбанком не користуємось за причини його відсутності
-
В нас на їжу 2 дорослих+ 2 підлітків виходить 1000+
-
Па де проблем 😂
-
Це я до Максима звертався))
-
Нафіг мені укр, з кредитки тільки від сібса, чекінгу люба
-
Тю, ми раз зайшли «тільки подивитись», вийшло 270$, чоловік сказав більше в Костко не піде)))
-
Не так. Будь яка MasterCard. Українські працюють.
-
Дешевий, так він і якість має на свою ціну
-
При цьому в косто або з чекінгу або треба мати кредитку сібс, в інших иагазах якої хош тою й розраховуйся
-
В костко ціни не дуже але єдешевий одяг. Мені норм. А чек менше 200$ в тиждень не буває.
-
прив магази працюють сьогодні?
-
Овочі в самі фрутс дешевше, м'ясо риба дешевше у китайців, в костко тільки яйця дешевші та філе курячу. Бенз зі знижкою в 3-10 центів на картках від рбс та сібса виходить дешевше ніж в костко. Що ви там ще купуєте?
-
Все. Фрукти кращої якості, овочі також. Куряче філе якраз трошки дорожче,але воно без усіляких залишків,відбірне так сказати.Звичайне м'ясо Півфабрикати заморожені,битова хімія,одяг Пиво в Костко дешевше ніж де Можна ще багато чого перераховувати
-
Canadian Tiers
-
распбері ПІ, тому що максимум повернення там 1000 наскільки я пам'ятаю, а за штуку ком нормальний не купиш
-
Хто знає де продається така батарейка до авто ключів?
29 Jan 2023, 07:13
213099/239490
about an hour ago