Український Монреаль
-
О паром прикольно як пираты не виклюють до допливем 😁😂
-
Не було паромів начеж сюди
-
Є варіант паромом, але цін не знаю)
-
Ми подавались в травні, які у вас питання?
-
Може бути. Я ще не курив це питання
-
я за сиром кислим, гель для прання. Іноді одяг для дочки, якщо акції то досить приємні ціни, а в цілому, бувають ціни вище, ніж в Maxi.
-
Дай Бог шоб ви лишнє купляли тільки в костко
-
про що я й кажу але людям якось же треба виправдатись за те що їх розводять на лишні закупівлі, та щей за це вони самі й платять ;)
-
То я в костко
-
Навіть, самі зухвалі попадаються. Я, зараз рахую де і що) Може, потім буде начхати))
-
Перестав ходити туди)
-
Вітаю , потрібна допомога сьогодні. З К от денежу на утремонт треба перевезти речі . Плачу 50$ за 1 поїздку маємо справитись .
-
Вітаю 🙌 Нас все більше 😉 Маємо обовʼязково зустрітися 😍
-
Вже знайшов дякую 😺
-
Таке впичитление що в канади залишаютса титьки ти у яких уже кредити либо други капкани и вони не можуть дьоргатись лишний раз 😁 напишить як помиляюсь
-
Привіт! Хтось має контакти інструктора з водіння? Я знаходжусь в Сан-Жеромі. Знаю англійську.
-
Я теж з Чернігова. Лідія привіт вам, дівчата.
-
І я)
-
Я б не радив брати таке вже. Беріть з новим чіпсетом на ddr5 і 5 pcie. Нема сенсу брати попереднє покоління вже
-
Та я не собі) це перше шо накидав за умлви бюджету в 1000 кад Сижу на інтелі 14го гену(ай5 так що без приколів) і 4070 Недавно тільки рему прогрейдев і ево 970вщяв на 2тб(знижки на ньюегг)
29 Jan 2023, 07:13
213207/239672
about an hour ago