Український Монреаль
-
Привіт, шукаю 4 особи, яким потрібна підписка на Duolingo (додаток для вивчення іноземної мови), ціна 20 $ на 12 місяців. Напишіть мені в особисті повідомлення, якщо цікавить.
-
Привіт , підскажіть будь ласка контакти хто б міг допомогти перевезти диван з Монреалю в Лаваль ?
-
Добрий день. В новинах кілька разів було, що в CRA - аут повний. З Квебеку вимагають внутрішнє розслідування. Так, люди надсилають документи, а вони кажуть, що не отримали і решта того, що Ви пишете. Почекайте ще з місяць: може, вони опритомніють. У них точно такий же капець робився минулого року в saaq. А в 2021 - з паспортами.
-
Добрий день. Я не знаю, чи вони приймають дітей. Там є лікар-українець (зараз у відрядженні). cliniquebellevue.com/
-
Здаю за 1380 cad, Меблі лишаю безкоштовно.
-
Цікавить теж
-
Що дає це?
-
Це для будівництва
-
Доброго ранку порадьте психолога з власного досвіду дякую
-
Дає можливість працювати на будові Тут все сертифіковано У нас чи наприклад в балтійських країнах , Польщі і країнах поряд - ця процедура от фанаря. Прийшов на будову , тебе завели до інженера техніки безпеки , прослухав інструктаж , киваєш головою , розписався. Все . Техніка безпеки є. Тут вроде трохи по іншому і на все треба отримати сертифікат . на техніку безпеки на будові цей asp. І вроде як легше беруть. Звичайно є виключення , шабашки, невеликі обʼекти без жорсткого контролю як і всюди . Але більшість вакансій для будови вимагає цю картку. Там ще є інша карта CCQ ( карта будівельники по простому , вона дозволяє працювати на ширшому переліку робіт . Але як її отримати я поки не розібрався )