Український Монреаль
-
В мене район з зеленими і чорними
-
А для іншого сміття якій колір?
-
В Монреалі/Лонгьої/Лавалі,поступово зелені будуть зникати,та залишуться тільки сині для ресикляжа.
-
Дня невикористаних презервативів–синій або зелений. Для використаних,але пустих-чорний. А наповнені вилити у коричневий. Так має бути зрозуміло!
-
Ну нарешті 🦁
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 1000$ в неделю — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
Дякую
-
600$ - 800$ в залежності від положення і умов
-
💩💩💩
-
Шукаю кімнату з 1 жовтня
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка яка ціна кімнати в Монреалі?
-
Як би ви знали якими словами його кваки називають Я тут такі слова вивчила вже 😂😂
-
Звісно усі Ваші знайомі, які "чесно" приїхали сюди тільки завдяки тому, що CSQ десять років тому давали просто за те, що ти знаєш французьку на мінімальному рівні (доречі без тесту) розбираються краще за будь-кого у державній політиці:)
-
Інший уряд такий же буде, тут справа у Трюдо. Людина тримається за владу до останнього
-
Для українців, в мене там знайоми були.
-
На початку війни у 2022 майже весь світ був відкритий для українців
-
Яка? Якщо планувати громадянство то там завжди важко було
-
Доречи, на початку повномасштабної була програма в Австралію але її швидко закрили.
-
Попитайте у місцевих канадців або у тих українців то тут 10 років хоча б. Трюдо перетворив країну на лайно. Скоро с канадським паспортом не у США, а в Азію можна буде їхати. Почитайте статистику по цінам, зар платам, імміграції і тд. Я не буду тут розписувати, все є у вільному доступі в інтернеті
-
Ми в Лонгьой ближче до Сен-Ламбер, я іноді сумую за великим містом але не сьогодні) Сьогодні, сумую за кампанью з кваками)))😂
29 Jan 2023, 07:13
about an hour ago