Український Монреаль
-
Звісно усі Ваші знайомі, які "чесно" приїхали сюди тільки завдяки тому, що CSQ десять років тому давали просто за те, що ти знаєш французьку на мінімальному рівні (доречі без тесту) розбираються краще за будь-кого у державній політиці:)
-
Інший уряд такий же буде, тут справа у Трюдо. Людина тримається за владу до останнього
-
Для українців, в мене там знайоми були.
-
На початку війни у 2022 майже весь світ був відкритий для українців
-
Яка? Якщо планувати громадянство то там завжди важко було
-
Доречи, на початку повномасштабної була програма в Австралію але її швидко закрили.
-
Попитайте у місцевих канадців або у тих українців то тут 10 років хоча б. Трюдо перетворив країну на лайно. Скоро с канадським паспортом не у США, а в Азію можна буде їхати. Почитайте статистику по цінам, зар платам, імміграції і тд. Я не буду тут розписувати, все є у вільному доступі в інтернеті
-
Ми в Лонгьой ближче до Сен-Ламбер, я іноді сумую за великим містом але не сьогодні) Сьогодні, сумую за кампанью з кваками)))😂
-
Ультралівих всюди достатньо
-
Незрозуміла зовнішня політика чи що? Я, просто, ще головою в Україні і не розумію, що тут.
-
Моя знайома (живе тут 15 років, перед тим 10 р. в США) їх жаліє, хочу додати. Невпевнена, що вона розуміється на Близькому Сході але таких, як вона достатньо.
-
Дякую.
-
Сюди треба дзвонити: (514) 864-9191 Ми свого часу чекали майже 10 місяців але потім все одним чеком прийшло. Та все одно тільки з допомогою координатора вирішили питання.
-
Іноді жити в тихому та затишному селі з 90% кваків це краще
-
Воно і не дивно, я таке схоже лайно бачив в Оттаві рік назад. З таким урядом як зараз в Канаді, тільки так і може бути
-
Координатор так вирішував, що вже курси закінчаться, а стипендії як не було, так і немає. А куди дзвонити? MIFI ж не лише курсами французької мови займається.
-
І це нешвидко зазвичай - місяці 2 легео
-
Сесу нема писати Вони з дідька лисого відповідають Простіше подзвонити або вирішувати через координатора
-
Підкажить, будь ласка, може хто знає, на яку електронну адресу можна написати в MIFI з приводу стипендії за курси французької?
-
Гранд мерсі 👍
29 Jan 2023, 07:13
213970/236406
about 2 hours ago