Український Монреаль
-
Я викладуюся на всі сто і в позитиві і в негативі
-
А, ти про це) а я загалом про твою шалену енергію, там тебе семеро все одно не втримають 😆
-
Я дуже добра, біла і пушиста. Але якщо що, то пух і пір'я буде летіти 😁. Я до речі людей завжди попереджую про це. А вони не вірять. Потім ображаються 😆
-
хз.... у чоловіків традиційно більше варіантів корупції
-
... коли ти спиш
-
Та ні, минає
-
Я думала, порівну 😅 справедливість так би мовити
-
Так вона в тебе не минає! 😁
-
не знаю я завжди думав що чоловіки більше крадутью
-
А в якийсь момент настає ситуація під назвою тримайте мене семеро 🤣🤣🤣
-
ого.... дивно
-
Добрий день. З 1 жовтня є доступна кімната в Лаваль. Окремий санвузол.Інтернет входить у вартість оренди.В будинку є спортзал.Поруч магазини і Макдональдс.За додатковою інформацією звертайтесь за тел.5149527339.
-
Це у вас після лікування? Якщо так, не смій навіть рекомендувати!!! Це ж жах, у вас так клацне один раз і буде багато багато проблем
-
Там треба чєкати роками. Треба мати PR або біженці.
-
Якщо пр є , можуть надати житло. Але…. Дивляться на ваш дохід і вашу ситуацію
-
ооо, дякую велике.
-
ммм, це як???
-
доброго часу доби, підкажіть будь ласка, а в Монреалі допомагають із соціальним житлом чи ні???
-
Дякую ❤️
-
Перездаю квартиру, з 1 жовтня! бейсмант 4 1/2 (2 закриті спальні та вітальня) 1450cad, hidro-quebec 50cad/2місяці Можна з середньою собакою чи котом Можна без кредитної історії, потрібен завдаток за останній місяць Контракт до 1 березня, можливо продовження 7975 Rue de Normanville, район Villeray 10 хв пішки до метро Jarry, 15хв до Fabre та Jean-Talon 3 хв до IGA, пошти та Uniprix Навпроти Villeray Park
29 Jan 2023, 07:13
214021/237062
about 2 hours ago