Український Монреаль
-
Може у кого є контакти Нотаріуса, поділіться, Дякую!
-
Я це роблю щіткою для підмітання ( ручкою від щітки)
-
На адресу курʼєр привозе
-
Я не можу відповісти вам на це питання, я тільки скинула повідомлення з іншої групи
-
А куди саме вони доставляють в Україну? До укр пошти в усі міста?
-
Вище була розмова про відправлення посилок в Україну
-
Доброго вечора всім 🫶 Дівчатка, якщо комусь потрібно відправити посилку на Україну, на цьому відділенні є україномовний працівник. Це пошта МістЕкспрес в Монреалі
-
Добрий день, чи може хтось поділитися контактами туристичного агента, дякую
-
Краще Meest. Більше контролю на шляху
-
Мені здається КанадаПост
-
Краще передати посилку meest чи Канада пост в Україну?
-
В новій провінції треба буде змінювати хелс карту і права на місцеві
-
Зрозумів. Дякую
-
У вашему випадку перміт буде до кінця дії паспорта
-
Дякую за відповідь. Подався вже давно на паспорт.він готовий.але не видають
-
Якщо є можливість там,де ви зараз живете, зробіть новий паспорт. Тут це дуже проблематично і довго. Тоді вам і перміт видадуть на три роки
-
Тут нема штатів
-
Дякую за відповідь. Просто є така інформація: а у мене паспорту залишилось 2,5 року....попадалово..(( Citizens who have a visa obtained by February 4, 2024 and a letter stating that you have been approved for a work permit can enter Canada and receive a residence permit with the right to study or work at the airport. However, it is important that the validity period of your foreign passport exceeds 3 years.
-
Приїхала три місяці тому 1. Перміт видали на 3 роки (віза в мене на 9,як і паспорт,чула,що більше аніж на три і не дають) 2. У вас є 90 днів від дня коли ви приїхали 3. Взагалі нічого не питали,пройшли електронний паспортний контроль та ми в них питали куди пройти аби отримати перміт) 4. Sin дійсний по всій Канаді,за хелс карту та права не підкажу
-
Звернутись легко.. але запису немає )
29 Jan 2023, 07:13
214125/236480
40 minutes ago