Український Монреаль
-
Церква Святого Михаїла скоро буде відправляти контейнер з допомогою на Східний фронт Тож можна приносити ліки(ібупрофен тощо)
-
Саме практичним досвідом я можу поділитися - ці ліниві мухи на протязі першого курсу не платили мені дірект депозитом, тільки чеком. Папери на дд віддав їм протягом першого тижня. Єдине позитивне, що легко змінити поштову адресу та чеки приходили вже на нову.
-
А можливо знаєте щось, що працює зараз, бо тут сезон вже закінчився?
-
Дякую❣️
-
Привіт, підкажіть, де можна покупатись в Монреалі в близькій доступності, якщо немає машини?
-
Привіт. Маю кілька питань: 1) Якщо отримувати work permit в аеропорту, обовʼязково потрібно отримувати sin? Банківські картки відкривати не треба, страховки також. WP може знадобитись для продовження візи, але не факт. 2) якщо отримати sin і wp, то наступного року подавати нульову декларацію?
-
Добрый день . З кінця жовтня .В звʼязку з виїздом ,перездаем свою квартиру 4 .1/2 район NDG ціна 1770 . Квартира на третьому поверсі є ліфт чиста , світла в зимку дуже тепла можна с тваринами. Контракт до квітня з правом продовження кому цікаво пишіть в приват .