Український Монреаль
-
На парттайм вже півроку чекаю 🤦🏻♂️
-
Хто останнім часом подавався Мі Фі на францезасьйон на повний день? Скільки часу чекали на школу?
-
О, я не знала що можна зі словником але паперовим! Дякую! 😊
-
Мені просто дзвонили, я розумію вони до всіх по різному відносяться якось. Дякую за відповідь. Все вийде.
-
А це інтервʼю коли назначають? Після того як дзвонили та уточнювали про потребу в навчанні? Я подалась на курси від сервісу Квебек тільки дзвонили питали чому повинні мені платити за курси 🤣
-
Орьско-англ + англ-орськ можна встановити, є безкоштовна версія на плей маркет, користуюсь, раджу
-
Оркський можна купити в магазині Петіт рюсь біля метро Сноудон або взяти в бібліотеці, якщо пощастить.
-
📣Соціальний центр допомоги іммігрантам (CSAI) запрошує вас взяти участь у вебінарі, присвяченому продовженню дозволу на роботу - За яких умов українці можуть поновити свій дозвіл на роботу, щоб продовжити легальну роботу в Канаді? - Які терміни для цього існують? - Які документи необхідно надати? Наш вебінар допоможе вам пройти всі адміністративні процедури, необхідні для поновлення вашого дозволу на роботу. 👉Не пропустіть цю можливість забезпечити безперервність свого статусу легального працівника в Канаді! 🔗Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/prolonger-votre-sejour-en-tant-que-travailleuse-ou-travailleur-temporaire-tickets-1004577166347?aff=oddtdtcreator 🇺🇦 Вебінар укр мовою! 🇺🇦