Український Монреаль
-
Додаткова копійка якщо один працює інший вчиться то непогана
-
Там не це написанно. Просто нема стипендії на парт тайм навчання
-
Нам пояснювали, нащо. Бо за 11 тижнів ми вже розуміли вчителя, його вимову, швидкість. Перший рівень був вчитель франсе - франсе, наступний рівень був вже місцевий квебекуа який швидко розмовляв , перші тижні всі сиділи і не розуміли взагалі мало що, потім вже стало набагато легше, бо ці умови создають для бистрішого вивчення і розуміння мови. Я ходила на курси французької у Франції ( і це взагалі різні речі) тут за короткий термін починаєш розмовляти і розуміти, у Франції тільки розказували тільки би розказати, відчитали урок і все, гарного дня
-
ну тут я погоджусь є ще кваки хто не хоче дивитись за межі Кєбєку
-
У нас в школі в осінньому семестрі 216 годин 1+2 рівень(вони об'єднані) 150 годин Вчитель сказала що екзамен за 2 рівень буде в кінці листопада На що піде решта 66 годин?
-
Залежить від того скільки залишиться на повторний курс і т.д.
-
Хоча у мене був випадок, що я почала ніву два, змінився вчитель, і там були такі танці з бубнами на шаленій швидкості, і в групі більшість людей, які французьку вчили в школі вдома у своїй країні, що я зрозуміла що не зможу і залишила. Тож квебекуа дуже відрізняються , не всі однакові