Український Монреаль
-
ну тут я погоджусь є ще кваки хто не хоче дивитись за межі Кєбєку
-
У нас в школі в осінньому семестрі 216 годин 1+2 рівень(вони об'єднані) 150 годин Вчитель сказала що екзамен за 2 рівень буде в кінці листопада На що піде решта 66 годин?
-
Залежить від того скільки залишиться на повторний курс і т.д.
-
Хоча у мене був випадок, що я почала ніву два, змінився вчитель, і там були такі танці з бубнами на шаленій швидкості, і в групі більшість людей, які французьку вчили в школі вдома у своїй країні, що я зрозуміла що не зможу і залишила. Тож квебекуа дуже відрізняються , не всі однакові
-
Не згодна. У нас на другому курсі була чисто квебекуа теж, але дуже професійна і позитивна. Знала коли треба уповільнить мовлення, коли пришвидшить, запитувала що кому незрозуміло, робила онлайн ресурс з посиланнями і матеріалами що ми опрацьовували. Тож дуже залежить від конкретного вчителя. У мене завдяки їй зʼявилася більше любов до мови. У нас навіть завдання були записати голосове і відправить їй на Вотсап, вона слухала і якщо потрібно виправляла, і ще багато чого, двома словами не скажеш
-
А є ще чисто квебекуа, коли ти нічого не розумієш і після 6 годин в університеті, ти 3 години вдома намагаєшся вдуплити самостійно про що сьогодні взагалі шла мова
-
Люди з вищим рівнем дійсно бувають в групах з нуля. Причини можуть буть різні. В іспанській мові вроді приблизно 60 відсотків спільнокореневих слів, а якщо ці люди ще трохи вчили мову перед цим, то робіть висновки. Розраховувати тільки на курси не варто, потрібно ще щось робить окремо від курсів. Звичайно, ще дуууже залежить від вчителя. Є вчителі, які уповільнюють мовлення, особливо на першому курсі, а є що за девізом ʼчим швидше, тим краще, а який результат буде для тих хто починає вчить мову з нуля- до одного місця. Я бачила це на своєму досвіді. Так вийшло, що я закінчила першу ніву , а через декілька місяців подалась на фул тайм онлайн. То у нас вчитель була що раніше викладала в університеті. Вона з самого початку так і сказала: я з вами говорю так, як зі своїми студентами і колегами в університеті. Мені було нормально, бо вже якась база була, плюс ще самостійно перед цим займалася, а в групі було декілька людей, які почали з нуля і рідна мова не іспанська. От їм було дійсно з нею ʼвеселоʼ. На другому курсі змінилася вчитель і їм було легше. На третьому знову дали ту що була не першому. І з нею відбулися якісь зміни не в кращу сторону, тож я не змогла продовжувать, вирішила шукать роботу і готуватись до екзамену самостійно, а недавно отримала доступ до онлайн уроків.