Український Монреаль
-
😄😄😄😄
-
Всiм привiт, шукаємо недорогі квитки з сім'єю з Німеччини 🇩🇪 ( Кельн, Дюссельдорф) до Монреаля найближчим часом! буду вдячний якщо скинете варіанти, програми, сайти, дякую 🙏🏽🛫
-
Я так само як мабуть і всі, дзвонив 8го листопада зранку бо в цей день відкривається реестрація на січень. Додзвонився до них я тільки вечором і вже був овербукінг. Після того я їм кожен день дзвонив питав чи є десь канцелейш, і одного разу таки було, додзвонився 18го листопада, сказали є на 24 лист в Лонгіль слот. От сьогодні їду... Перед ідучим дорога стелиться;)
-
То був цікавий досвід. Я б виділив відчуття страху дорослих. Я хоч і був дитиною вже його відчував. Вся ця ідеологічна дурня в яку вже ніхто не вірив, а жополизи прожовжували її повторювати як заведені. Комсомольскій вожак це такий тип людини. Він зазвичай підлий, брехливий і сцікливий, любить залізти на трибуну і всіх повчать. Без ідеології він жити не може, вона дає йому можливість отримувати від життя купку бонусів, відчувати себе значною людиною і трохи знущатися з інших. А яка вона йому насправді пофігу. Про таких кажуть гівно не тоне.
-
Доброго часу доби . Можливо хтось підкаже як змінити адресу на медичній картці(може не зовсім зрозуміло висловилася 🙈) чи номер за яким треба зателефонувати чи це можна зробити онлайн. Дякую
-
Я так само працюю) З 6 до 12-13
-
Я казав що то на довго
-
Ну сподіваюся за пару днів мине, це просто у вас ще втома
-
Мені так по кайфу вставати о 5-6 ранку і працювати віддалено, що не можу уявити собі як це повернутися назад і витрачати час на офіс з 10-19..... зараз я вільна о 12-14 десь
-
Сюди легше прилітати і жити в цьому часі ніж назад
-
Саме той час коли Мирослава образилась на мене
-
Привіт? Навіщо? Вже не цікаво