Український Монреаль
-
Я за нього
-
З яких питань?
-
А я завжди кажу всім, що я блондинка 🤣
-
Ти на вік моя кохана, тільки смерть розлучить нас 😁😁😁. Овен - Близнюки
-
Друзі, підкажіть будь ласка, хто @адмін ?
-
Добрий день. Шукаю кімнату для себе з 01.10 без меблів, не далеко від помаранчевої чи зеленої гілки метро. Ціна в межах +- 600 CAD. Я працюю, порядок та своєчасну оплату гарантую. Якщо є пропозиції, будь ласка в приват, розгляну будь-які варіанти. Дякую 😀
-
Доброго дня . Якщо хтось летить з Польщі в Монреаль і зможе допомогти перевезти собаку ( не безкоштовно звісно) будь ласка відпишіть
-
Що за насилля ботів
-
Цікавить реальний досвід) Зрозуміло що Укрпошта не доставляє, а якщо рос то як адресу писати а-ля краснодарський край чи одразу Крим
-
В інеті пишуть що доставляє, через рос поштк
-
Ні, бо це окупована територія, Укрпошта туди не доставляє
-
Доброго ранку! Хтось відправляв посилку з Канади в Крим? Це взагалі можливо? Якщо так, то яка компанія відправляє?
-
Під спірною законністю я розумію включення нас в списки на дотації від федералів без надання відповідних прав. Але це як я розумію ситуацію
-
Але технічно ми не протектед персонс починаючі з лютого 2025 для кєбєку Тут спірна законність але поки так
-
Українці отримували страхову картку за цією статтею.
-
Перечитала цю сторінку тричі, і не знайшла причини по якій ми не можемо подовжити ... допоможіть розібратися з цим питанням, будь ласка
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/know-eligibility-conditions
-
Дякую❣️
-
Дякую❣️
-
Bugs hunter's mode on
29 Jan 2023, 07:13
214976/236627
about 2 hours ago