Український Монреаль
-
Дякую, все зрозуміло А ще питання - може стикались. Потім переподача нової заявки - це по типу місія нездійсненна?
-
З поважної причини можна пропустити тільки 3 дні на сесію 11 тижнів. Далі - зняття стипендії, ще 2 дні пропуску - відрахування. Але багато чого можна вирішити з професором, тут як повезе. Зараз правила жорсткіші, ніж були наприклад рік тому… раніше можна було взяти «перерву» на 1 курс, зараз такого немає. Якщо хочете перерву- закриття файлу і подача нової заявки.
-
Залежить від викладача. По правилам можна пропускати з поважної причини По факту майже завжди ні
-
Це інформація з міфі, вони кажуть що загалом у них немає поняття пропусків. Якщо не відвідує людина заняття - значить їй не треба французька. Черги шалені, тому так.
-
Здійсненна але півроку чекати то легко😂
-
Якщо в обхід куратора то можливо таке. Там оснований трабл в більшості шкіл то саме куратори
-
Бо в нас була дівчинка, здається 4 дні її не було, нікому нічого не сказала. І все, викинуло її з системи. Плакала потім, дзвонила в МІФІ.
-
В нас у школі є ті хто працюють, та домовляються з викладачами за пропуски. І пропускають більше, ніж 5 днів. Але то все дуже індивідуально, і краще так не робити.
-
Ну вони можуть казати що завгодно. А особливо куратори в школах. У вас с ними є договірні відносини. По факту така поведінка то порушення їх власного контракту. Але життя бентежне як то кажуть
-
Перездаю квартиру, з 1 жовтня! бейсмент 2 1/2 (1 спальня та кухня) 850cad, hidro-quebec 40cad/2місяці Можна з собакою чи котом Можна без кредитної історії, потрібен завдаток за останній місяць 2735 Rue Goyer, район Côte-des-Neiges поруч зупинки з громадським транспортом 3 хв до Maxi, пошти та Dollarama, Metro, Pharmaprix Переглянути тут: www.facebook.com/marketplace/item/1217246932912699/?mibextid=6ojiHh
-
Зрозуміла, дуже дякую за пояснення 👍
-
Це наглядач від міфі😂 пропуски або від викладача або деякі дотошеі самі інколи заходять. Ну і якщо сам пишеш звісно
-
Куратор то хто? Вибачте за таке питання? Той, хто повинен чекати кількість пропусків? Як він дізнається - від вчителя?
-
Пані та панове, я колись давно вів тут рубрику з розходами на сім'ю, де описував скільки витрачаємо за місяць. ЧИ цікаво б вам було повернути цю рубрику?
-
Так, дуже 👍
-
Тут діти не хворіють довго, температури немає...в садок, школу...,або мама має за ким і з чим сидіти вдома.
-
Може. Все вони можуть. Вони змінили політику на середині курсу
-
В нашій школі з будь-якої причини пропускати можна 3 дні. Потім виганяють. Їм неважлива причина. Кажуть - якщо хвороба типу застуди, то все одно приходьте, тільки в масці. При тому що викладачка в цілому лояльна, на запізнення не дивиться, але пропуски фіксує. Також не раджу розбивати рік. Вам треба буде заново подаватися. Я так зробила і потім чекала рік на нові курси.
-
Ну не може міфі міняти договір в одностороньому порядку. Але я так розумію всім пофігу
-
Вже не так. Вони змінили правила. У мене був одногрупник (українець до речі), який пропустив 4 дні. Йому помахали ручкою. І деяким людям ще. В нашій школі сказали, що з пропусками серйозно і тепер якщо більше трьох днів, то все, пака.
29 Jan 2023, 07:13
215174/239164
18 minutes ago