Український Монреаль
-
Привіт усім Можливо хтось може порадити майстра по пірсингу, буду дуже вдячна
-
І мені)
-
maps.app.goo.gl/218gcgxxzbpkD3PDA
-
Гроші, зазвичай, на трастових рахунках адвокатів під час транзакцій з нерухомістю. Нещодавно в Торонто і в Ванкувері були випадки коли адвокати використали для себе ці гроші. Іншими словами, вкрали
-
Ага. Я читав) так і купуй/продавай будинки)
-
Мій сусід в Мексику літав
-
Доброй день, яка приблизна вартість приватної страховки якщо немає рамкю?
-
А якшо продовжив wp і він тепер дійсний довше ніж ramq?
-
Приватна страхівка не покриває всього, що покриває RAMQ, Тому місцеві мають RAMQ, а приватні це на очі, зуби, масажі
-
Звичайно, він збирає інформацію, щоб мати аргументи.
-
Це то я розумію питання чи ця інформація буде корисна Швецю для звернення
-
Тому потрібно збиратись і просити на продовження, бо якщо ми не будемо простити, то ніхто і не збирається продовжувати.
-
Не припинив, змінив умови. Тепер наші ОВП не підходять
-
на сім'ю десь 200 в місяць
-
Потрібно подавати на продовження карти RAMQ. Але на даний момент Квебек припинив видачу карт RAMQ, видають тільки до 02.2025.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи ви окремо оформлювали SIN, чи він присвоюється при отриманні WP?
-
писали тут наче можна обрати непогане місце з хорошими викладачами для відвідування курсів бо їх багато.....якщо хтось знає конкретно як називається центр напишіть будь ласка
-
окремо. Знайдіть найближчий Канада Сервіс, і прийдіть туди за 10-15 хвиилин до відкриття - буде швидше. Оформлення не довго - хвилин 10, а ось очікування може затягнутися на години
-
Дякую
-
Окремо, йдете з ВП у сервіс Канада
29 Jan 2023, 07:13
215263/236379
8 minutes ago