Український Монреаль
-
100км
-
Не треба мене за рясу тягати
-
Не скажу. Ще знайдете
-
Привіт Шукаю сусідку на підселення до мене на довгий період, це квартира-студія, дуже зручна та затишна, є пралка та сушилка, ціна 500 САD + гідроквебек (45$ на два місяці) взимку трохи більше. За детальною інформацією в приват.
-
Заяву в поліцію, а вони хай звʼязуються зі школою та карають. Через школу нічого не добʼються.
-
Aubut, Mayrand, Epicure
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка може хтось може порадити людину? Мені потрібен хтось хто може вправити суглоб у кулаку.
-
хто оскаржував штраф за парковку в монреалі? поділіться досвідом
-
‼️Здається‼️Кімната‼️Для дівчини‼️ • Район NDG, 4370 grand blvd. Вітаю! Терміново шукаємо сусідку. Тут проживає ще дві українки, в квартирі є вся техніка, спільна кухня, є стіралка та сушилка, холодильник, мікрохвильовка, плита, духовка, посудомийка, нові ремонти, безкоштовний wifi, ванна кімната спільна тільки з однією дуже охайною дівчиною. Автобусна зупинка прям під будинком, часто їздить 103 автобус, поруч багато магазинів, пекарня, кав'ярні, кафе, ресторани. До метро Villa-Maria 15 хвилин пішки, але поруч часто автобуси Ціна 700$ в місяць без електроенергії (+/- 30$ в місяць) • Доступно 1 жовтня,якщо треба раніше,можемо домовитись Якщо цікавить напишіть мені в приватні повідомлення і я можу вам скинути відео огляд будинку і кімнати.