Український Монреаль
-
Хардвер? Залізяки. Типу наприклад зможете протестувати якусь умовно плату з радіотехніки
-
Боже, шр воно таке..
-
Погано,(
-
Ніт
-
А з хардвером не працювали часом?
-
Покер в Україні грається частіше онлайн. Може ви тестували умовно покерний софт.
-
Віртуальні
-
Дуже жаль)
-
Та ось думав якщо ви тестер, може мені пощастить і ви тестер саме заліза- і може ви мені б своє резюме показали б…
-
Цікаво
-
І взагалі тестування- це робота де ти продаєш свій пессимізм
-
Я пакувальник зараз
-
Мені платять за те що я памʼятаю)
-
Я не можу. Я теж тестер
-
Вночі буде концерт як рік тому?
-
Тепер розумію що я і тестер - дві різні реальності
-
Ми оскаржували штраф але не за парковку, а десь вони побачили що ми їхали більш ніж було дозволено. Штраф був один після оскарження прийшов ще більше штраф. Оплатили і більш так не робимо , сплачуємо одразу.
-
Так вас повинні були на суд викликати. Може ви не пішли і тому отримали повторний на більшу суму?
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
29 Jan 2023, 07:13
215494/236412
about 2 hours ago