Український Монреаль
-
Згодна, моя подружка живе тут 10 років при мені трясла когось з операторів. Зробили їй знижку - вона задоволена пішла.
-
Добрий день Хто знає де можна обналічити крипту Монреаль ?
-
а навіщо 1.5 gb/s?
-
Наче акція завершилась. Вже знову 25 баксів
-
Якщо працюєш з хати то в самий раз
-
Докер/сервер/відео/робочі мітинги/6-7 девайсів
-
Доброго дня) в мене таке питання. Зусьрічаюсь з канадцем вже рік. Плануємо одружитися в наступному році. Але до цього хочемо взяти дім в кредит. Точніше, він буде його оплачувати. Але він каже, що в банку можемо податися в двох, щоб дали більший кредит. Я трохи хвилююся на цей рахунок. Бо може щось не складеться в нас з ним, в тд. Як потім це може відобразитися на моєму майбутньому?)
-
200 оптики з надлишком
-
Відобразиться якщо коротко
-
Канадці також клянчать і просять знижки. За пʼять доларів торгуватися будуть
-
Якщо детальніше то щось таке www.nbc.ca/personal/help-centre/mortgage/how-it-works/what-to-do-mortgage-event-separation.html
-
Я би сказав, що саме на майбутньому не відобразиться, заміж її другий раз будуть брати не за мортедж. А термінейшн фі то така штука, що будь яка людина повинна дивитись щоб вона була мінімальна.
-
Тут є навіть спеціальний сайт-форум на якому нормальні люди обмінюються інформацією щодо знижок, прайс матчів, кешбеків або помилок у цінах. Якщо Ви вважаєте їх усіх токсичними, то це Ваша думка, яка до маркетингу і реальності не має ніякого відношення.
-
Не правда, канадці так роблять і радять робити. Дзвоните, кажете, що для вас це зависока ціна і ви будете розглядати інші варіанти, або ж, якщо у когось знайомого краще умови - апелюєте до цього
-
Замість відповіді на це питання можна дисертацію написати. Bravo 10 мб за 35 баксів це нормально, чи мало.
-
Я вже так і зрозуміла 😅🙌🏻
-
Продам 60$ . Ширина 41 см, довжина 120см, висота 53см. Місце знаходження Лаваль.
-
Продам 60$ сумку для доставки. Підходить для їзди на велосипеді або самокаті.
-
а на яку годину, я не знайшла...
-
Кому потрібно інфрачервоний термометр ціна 20 .Новий в упаковці
29 Jan 2023, 07:13
215946/236397
27 minutes ago