Український Монреаль
-
То є відчай)
-
Хто эти люди?
-
Представники ТЦК😂
-
Я з ними співпрацюю голубе
-
Тебе що копам здать?
-
Хтось може рекомендувати людей які можуть взломати фейсбук акаунт ?
-
Люди добрі
-
Хто ти воїн👀👀👀
-
Вибач, але це кримінал, навіть в Україні за це без судового наказу не роблять
-
Я веду паралельно своє розслідування , збираю докази шоб посадити людей , поліція тут дуже нажаль слабка
-
Ну то що вони не можуть взламити? В них є все для цього
-
Та нема за що, напрягай копів,бо тут інакше ніяк
-
Дякую
-
Там ж різні продавці та різні ціни на різні розміри. Можете робити свою ставку, може хтось продасть дешевше. Але у мене не виходило, обирала ціну із запропонованих. На етапі оформлення ви бачите всі додаткові суми- доставка, перевірка оригінальності та інше. Але я брала в США на фізичну адресу в Америці. Не знаю чи є доставка до Канади
-
не зрозумів як там щось купити
-
Так, різниця тільки в тому що вас можуть звільнити у будь який момент. А коли безпосередньо працюєш без агенства , можуть теж звісно звільнити але в першу чергу звільняють тих кто працює через посередника. Нок потрібен , якщо його немає стаж не рахується на подачу
-
РAБOTА В КИЕВЕ 📍 Ищу целеустремленных людей которые готовы развиваться и достигать новых вершин. 💥 НИКАКИХ ТРУБОК И CKАМА❌ Есть ставка и приятные бонусы Иногородним предоставим жилье Выплаты еженедельно. Если ты работал на офисе, продавцом, официантом или баристой - пиши мне Предоставим лучшие условия работы, обучим и заплатим за это👨🏼💻👩🏻💻 ‼️РАБОТА НЕ УДАЛЕННАЯ‼️ Начни зарабатывать головой а не мечтать об этом! ✅
-
💎Ищу людей в команду по арбитражу 👍Беру без опыта, всему обучаю. Беру самую маленькую комиссию на рынке ✅Работаем только с проверенными крупными биржами. Выбиваем лучшие проценты, от 6% в день 🧑💻Пишите, всем отвечу на вопросы @vbskrit
-
@SvitlanaKolom з будь якими зборами звертатись до @voyageur_errant
-
Пиво 🍻🍻🍻 звісно
29 Jan 2023, 07:13
216633/237656
about a minute ago