Український Монреаль
-
А ну зібрались
-
Намагаюсь шось придумать*
-
С юнайтед стейд
-
Зрівнюючи з першим роком перебування тут.. всі були такі активні
-
Працюють. Вчаться. Депресують. Ейфорії нема, розпач є.
-
Прям в точку, покроково описано мій сьогоднішній день 😀
-
Пiдтримую Ірину. Будь-ласка пишіть враження
-
Полярне сяйво просто зараз
-
Китайський час зачинати дітей 👶
-
Тримаймося) Різдво і різні плюшки
-
А скоро зима
-
Black Friday, готуйтесь, люди..
-
В шо такі нечемні? Понеділок доконав?
-
Готов к переменам? Начни с нами — удаленная р@бота с 17 лет и старше! Интересно? Пиши "+" в личку, и наш HR свяжется с тобой!
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто з дітками їхав в Канаду. Які документи потрібно брати з собою для дитини, дитині буде 4 роки. Може якісь довідки з лікарні потрібні чи ще щось.
-
Карта щеплень, можна зробити переклад на англ, щоб тут не робити. Або в приватних клініках видають міжнародного зразка. Свідоцтво про народження. Паспорт, візітор рекорд чи що вам видала Канада на дитину.
-
Вітаю, можливо хтось їде машиною до Оттави з Монреалю вранці 12 жовтня, субота. Нас 1 дорослий, 1 дитина (5 років), запис в Консульство на 12.30, назад плануємо в той же день. Оплата проїзду готівкою. Дякую.
-
Доброго дня. На роботу у готель потрібні покоївки ( жінки, чоловіки) з опитом роботи. Всі питання за т. +15145835490 Франсуа
-
Доброго дня! Маю квиток на The Hardkiss. Kyпили ще в квітні, а коліжанка повернулася в Україну. Вартість - 85 СА, продаю за 75 СА. Кому цікаво, пишіть в приват. Всім вдалого тижня!
-
Всім привіт) Хтось щось чув про виплати в школі? Я ще не пішла на французьку, але планую звільнятися з роботи та йти вчитися. Але кажуть, що з березня більше не будуть оплачувати навчання. Чи це так? буду вдячна за любу інформацію 🩵
29 Jan 2023, 07:13
216825/235976
20 minutes ago