Український Монреаль
-
Дівчата, віддаю такий манеж-ліжко розкладне. Не могу сфоткати, бо воно зібране. Але здається саме цієї фірми чорне. Кому?
-
Що саме? Там, де ліжко дитяче віддають?
-
Це шахрайство
-
Не бачила його, певно вже видалили Мерсі
-
Було повідомлення про ботокс з України та т.п.
-
я видалив. Як зазавичай привезу ботокс, сигарети і так далі з України
-
Всім привіт, здам кімнату в таунхаусі, все необхідне є, все включено. Беконсфілд, поряд зупинки автобусів та поїзд, 30 хвилин до метро Монреаля. магазини, банки поряд.
-
Доброго дня! Можливо хтось їде в Україну в зможе дещо забрати сюди? Чи можете порекомендувати когось?
-
Ой ті стрільці
-
«Зелёный» вычет НДС за 3 кв. ⚙️ Прозрачность сделок и подтверждение через АСК-НДС 2. Рассрочка и 100% гарантия на услуги. @korleNDS 🔗 Откройте сейчас! «Корлеоне» — ваш проводник в мире налоговой оптимизации. Узнайте больше на нашем YouTube канале."
-
Пpиветcтвyю, нужны паpтнeры для взaимoвыгoднoгo coтpyдничecтвa на пapтнepcкиx ycлoвиях. — Cвoбoдный гpaфик — Oт 1000$ в нeдeлю — Диcтaнциoнный фopмaт — Бecплaтнoе oбyчeние 3aинтepecованы? Вcе дeтaли в личных cooбщeниях.
-
Щось людей все більше і більше питають на цю суботу у Онтаріо. Є авто і є час. Може варто поїхати?!
-
Навіть більше ніж рік тому можна вирішити, головне потрапити на нормальну підтримку.
-
А чому у минулому часі? Що з ним зараз, згорів, напевно, чомусь?
-
Мені не поміняли
-
Гуд ту ноу ☺️ дякую! Вони мені навіть в інсті відписують котічки ахах
-
Просто перестав працювати Я відправила подружці в Україну , вона в сервісі полагодила А я собі новий купила Я знала що це йому на користь не піде , тому розуміла ризик
-
Стейк, помідори, мандаринки
-
Пардон, не туди
-
Можна так по випадково віш лист свій скинути , на всяк випадок 🤣
29 Jan 2023, 07:13
216945/236324
3 minutes ago