Український Монреаль
-
Мені не поміняли
-
Просто перестав працювати Я відправила подружці в Україну , вона в сервісі полагодила А я собі новий купила Я знала що це йому на користь не піде , тому розуміла ризик
-
Стейк, помідори, мандаринки
-
Пардон, не туди
-
Можна так по випадково віш лист свій скинути , на всяк випадок 🤣
-
Добрий вечір. У ресторан в якому я працюю шукають прибиральницю по вихідних (також можливо вечори з понеділка по п'ятницю) В основному потрібно прати, сушити і прасувати скатертини, і полотенечка, і прибирати туалети За дрібницями пишіть у особисті повідомлення. Ресторан Duc de Lorraine
-
Дадуть, точно дадуть🙂
-
Привіт Є пропозиція на рахунок роботи. В 5 зірковий готель , центр міста, шукають 2-3 серйозних і відповідальних працівника, на прибирання та на вечірній сервіс, можливо міні бар сервіс. Зайнятість повна або часткова. 20$ на годину. Знання мови хоча б мінімальне. Досвід роботи буде плюсом. Прошу, пишіть справді ті хто зацікавлений на довгострокову перспективу (на місяць - два не підходить)
-
Добрий вечір! В цю п'ятницю 11 жовтня о 19:00, соціальний клуб Криївка на Боб’єн запрошує відзначити День подяки. Матимемо приємний вечір в колі однодумців, гра в більярд, настільний футбол, музичні імпровізації на позитивній хвилі. !Десерт подяки від Криївки 😋 Як завжди - збір для ЗСУ. Вам відпочинок - ЗСУ допомога. 💙💛 //Резервація-інформація на ФБ сторінці Kryivka на Боб'єн.//
-
Привіт, планую переїхати в Монреаль з Оттави взимку. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію про імміграційні центри, перші кроки, пошуки житла, курси французької. Буду вдячна за контакти рієлтора не за всі гроші світу також 🙂 Поділіться своїм досвідом, будь ласка 💙
-
Довго чекала курси, потім прийшло два запрошення, майже одразу.😂
-
Дуже дякую!
-
А можете надіслати лінк?
-
Всім привіт!)👋 Мене звуть Марина Гвоздецька) Я психолог-практик. Працюю з такими запитами: - гострий кризовий стан; -низька самооцінка; - невпевненість у собі; -відсутність мотивації; -відчуття самотності; -пошук ресурсів; -труднощі в прийнятті відповідальності; - внутрішні конфлікти і невирішені ситуації - труднощі у стосунках ( з собою, Ч/Ж, робочих, дружніх, дитячо-батьківських) - пошук покликання; -страхи, образи, почуття вини, сорому і т.п; - панічні атаки; -апатія; -депрессія( супровід) - БАР( супровід); -РПП; -ПТСР - психологічні травми - тривожні розлади; - проблеми з адаптацією чи соціалізацією Досвід 16р. Консультую онлайн. 1год/25$ ( euro, 1000грн) Відгуки можна переглянути на моїй сторінці в інстаграм @hvozdetskayamaryna Рада буду допомоги!)❤️❤️