Український Монреаль
-
Пардон, не туди
-
Можна так по випадково віш лист свій скинути , на всяк випадок 🤣
-
Добрий вечір. У ресторан в якому я працюю шукають прибиральницю по вихідних (також можливо вечори з понеділка по п'ятницю) В основному потрібно прати, сушити і прасувати скатертини, і полотенечка, і прибирати туалети За дрібницями пишіть у особисті повідомлення. Ресторан Duc de Lorraine
-
Дадуть, точно дадуть🙂
-
Привіт Є пропозиція на рахунок роботи. В 5 зірковий готель , центр міста, шукають 2-3 серйозних і відповідальних працівника, на прибирання та на вечірній сервіс, можливо міні бар сервіс. Зайнятість повна або часткова. 20$ на годину. Знання мови хоча б мінімальне. Досвід роботи буде плюсом. Прошу, пишіть справді ті хто зацікавлений на довгострокову перспективу (на місяць - два не підходить)
-
Добрий вечір! В цю п'ятницю 11 жовтня о 19:00, соціальний клуб Криївка на Боб’єн запрошує відзначити День подяки. Матимемо приємний вечір в колі однодумців, гра в більярд, настільний футбол, музичні імпровізації на позитивній хвилі. !Десерт подяки від Криївки 😋 Як завжди - збір для ЗСУ. Вам відпочинок - ЗСУ допомога. 💙💛 //Резервація-інформація на ФБ сторінці Kryivka на Боб'єн.//
-
Привіт, планую переїхати в Монреаль з Оттави взимку. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію про імміграційні центри, перші кроки, пошуки житла, курси французької. Буду вдячна за контакти рієлтора не за всі гроші світу також 🙂 Поділіться своїм досвідом, будь ласка 💙
-
Довго чекала курси, потім прийшло два запрошення, майже одразу.😂
-
Дуже дякую!
-
А можете надіслати лінк?
-
Всім привіт!)👋 Мене звуть Марина Гвоздецька) Я психолог-практик. Працюю з такими запитами: - гострий кризовий стан; -низька самооцінка; - невпевненість у собі; -відсутність мотивації; -відчуття самотності; -пошук ресурсів; -труднощі в прийнятті відповідальності; - внутрішні конфлікти і невирішені ситуації - труднощі у стосунках ( з собою, Ч/Ж, робочих, дружніх, дитячо-батьківських) - пошук покликання; -страхи, образи, почуття вини, сорому і т.п; - панічні атаки; -апатія; -депрессія( супровід) - БАР( супровід); -РПП; -ПТСР - психологічні травми - тривожні розлади; - проблеми з адаптацією чи соціалізацією Досвід 16р. Консультую онлайн. 1год/25$ ( euro, 1000грн) Відгуки можна переглянути на моїй сторінці в інстаграм @hvozdetskayamaryna Рада буду допомоги!)❤️❤️
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось . повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністьМені дуже соромно перед вами
-
Вау, все як в Канаді. Можна подумати що можна повертатись😎😂