Український Монреаль
-
Стіки до IQOS, Сигарети, одноразки, табачна продукція з українським акцизом🇺🇦 Самовивіз без предоплат❗️❗️❗️
-
Добре Дякую Буду пробувати)
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста кто то подавался на беженство после того как приехал по программе куэт ?????
-
Добрий день в мене таке питання хоть подавався на біженство післе прильоту по програмі кует?
-
Пробачте
-
Перездаємо 4 1/2. Cote Saint Luc. Доступно з 1 листопада . - Другий поверх. - Повністю мебльована квартира. - 2 спальні, 1 ванна кімната - Велика вітальня - Пралка, сушарка в бейсменті. - Просторий балкон - Є можливість оренди паркомісця. - Поруч великий парк — ідеально для прогулянок на свіжому повітрі! - У будинку є басейн, спортзал та сауна — все для здорового способу життя. - Зупинка біля будинку та всього 10 хвилин до метро Plamondon. - Усе необхідне поруч: магазини, кафе та інші зручності. - Центральний кондиціонер. 1750 cad + hydro quebec H4W 1S8
-
А взимку?
-
25$
-
Скільки хвдро зазвичай?
-
ок. Дякую. Парк у вас гарний, був там
-
Ціна однакова кожен місяць
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка тут швачку. Потрібно змінити застібку на зимовій куртці дитини? Живимо в Ласаль
-
⁉️⁉️⁉️Може хтось сьогодні буде їхати з Оттави до Монреалю? Заберіть мене, будь ласка, спізнилась на автобус🥺🥺
-
Всім привіт! Шукаю будь-яку(Некваліфіковану) роботу Є рік місцевого досвіду Rive-Sud, Як можна ближче до St-Bruno Мова - Англійська, Французька є але не дуже хороша Напишіть в особисті, якщо знаєте місця куди набирають Дякую!
-
Басейн вже не працює 🥲
-
Зараз вона не працюють не із-за цього, тому так на довго закрили
-
Іх чистять
-
На місяць - три
-
Краще б робили якісніше 😅 а не кожні півроку ремонтували
-
Його закрили на технічне обслуговування. Періодично таке роблять, щоб підтримувати в належному стані.
29 Jan 2023, 07:13
217046/239451
about an hour ago